Kim Orderud

Kiropraktor MNHO

Kim behandler smerter i nakke og rygg. Han har tatt en mastergrad i nevrovitenskap og fordypet seg i isjias og prolaps. Kim er kiropraktor ved Smestad Helsesenter og du kan bestille time direkte til han her.

Kim har jobbet som kiropraktor i over 10 år. Han ble uteksaminert fra Bournemouth University (AECC University College) i 2008 med en Mastergrad i Kiropraktikk. Kim fikk sin fullverdige lisens som autorisert helsepersonell i 2009 etter endt turnustjenesete ved Lagunen Kiropraktikk i Bergen.

I tiden etter turnustjenesten har Kim fått et økende interesse for å jobbe med nevrologiske tilstander som migrene, nakkeprolaps og prolaps i korsrygg samt isjias. I tillegg har Kim jobbet mye med behandling av fotplager som plantar fascitt og mortons nevrom.

I høsten 2018 begynte han på sin andre mastergrad. Denne gangen en mastergrad i nevrologi på AECC University College ved Bournemouth University. I løpet av denne utdanningen vil Kim få mulighet til å fordype seg i korsryggsprolaps og isjias.

Kim har uttalt seg som ekspertperson i media ved flere anledninger som feks i NRK om hodepine og Klikk.no om Prolaps.

Kim Orderud er autorisert som helsepersonell av Helsedirektoratet og du kan bestille time direkte til han her.

 

Positive omtaler

Dr. Sølve Sesseng

Dr. Sølve Sesseng

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode... Les mer

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til faglig kompetanse og tett oppfølgning.

Dr. Sølve Sesseng er radiolog med særlig interesse for muskel- og skjelett, og har tidligere hatt det øverste faglige ansvar for muskel- og skjelett-radiologi på Ullevål sykehus. Han arbeider nå som MR-radiolog på Kongsvinger sykehus.

Les mindre
Lena Thorsmæhlum

Lena Thorsmæhlum

Har gått igjennom flere perioder med vond rygg og prolaps. Kim har hjulpet meg på alle mulige måter og hatt tett... Les mer

Har gått igjennom flere perioder med vond rygg og prolaps. Kim har hjulpet meg på alle mulige måter og hatt tett oppfølging av meg helt utenom hva man kan forvente. Kim bryr seg virkelig om sine pasienter og er veldig dyktig og kunnskapsrik! Min beste pasientopplevelse noensinne.

Les mindre
Jonathan Bruns

Jonathan Bruns

Kim er en utmerket kiropraktor! Etter mange år med rugbyskader og generell vanskjøtsel av disse skadene, utviklet jeg... Les mer

Kim er en utmerket kiropraktor! Etter mange år med rugbyskader og generell vanskjøtsel av disse skadene, utviklet jeg kroniske smerter i ryggen og  hoftene og etterhvert flere ryggprolapser. Kim har ikke bare hjulpet meg å behandle disse skadene, men også  hjulpet meg med rehabilitering og forebygging av nye plager.

Jeg anbefaler Kim på det varmeste!

Les mindre
PC Otterstad

PC Otterstad

I forbindelse med trening forekommer det til tider mye hurtige og kraftige bevegelser, slik at det oppstår spenninger... Les mer

I forbindelse med trening forekommer det til tider mye hurtige og kraftige bevegelser, slik at det oppstår spenninger i rygg og nakke. Da stikker jeg innom Kim Orderud ved Ullevål Kiropratorklinikk og får den behandlingen jeg da sårt har behov for. Jeg merker raskt bedring etter behandlingene, og føler meg komfortabel med å sende mine egne PT-kunder hit for behandling. Har fått mange gode tilbakemeldinger hvor det legges vekt på profesjonalitet, god relasjon til pasient og ikke minst en god effekt av behandlingen.

Per Christoffer trener brasiliansk jiu-jitsu og tung styrketrening. Han jobber som personlig trener på Mykje Meir.

Les mindre

Blogginnlegg av Kim Orderud