Behandling av Beinhinnebetennelse

Bestill time

Dette er beinhinnebetennelse

Beinhinnebetennelse er en overbelastningsskade som forekommer oftest i idretter som innebærer mye løping og hopping. Smerten er gjerne lokalisert på forside og innsiden av leggen, langs den midtre skarpe kanten av leggbeinet. Smerten kan både opptre som en diffus smerte, eller et distinkt smertefullt punkt.

Beinhinnebetennelse forverres ved økt treningsmengde og belastning og kan være plagsomt en stund etter aktivitet. Det er viktig med avlastning og ofte alternative treningsformer, i tillegg til behandling, for å bli helt bra.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt leggen

 • Du har smerter på forsiden og/eller innsiden av leggen mens du trener
 • Smerten kjennes murrende ut, spesielt etter tunge beinøkter
 • Forsiden av leggen ser noe hoven ut
 • Det er også smerter på innsiden av leggen ved hvile eller når du sover

Slik behandler vi beinhinnebetennelse

 • Rehabiliteringsøvelser
 • Trykkbølgebehandling
 • Manuelle behandlingsteknikker
 • Tørrnålebehandling
 • Medisinsk laserbehandling
 • Teiping
 • Graston behandling og andre bløtvevsteknikker

PC Otterstad

I forbindelse med trening forekommer det til tider mye hurtige og kraftige bevegelser, slik at det oppstår spenninger i rygg og nakke. Da stikker jeg innom Kim Orderud ved Ullevål Kiropratorklinikk og får den behandlingen jeg da sårt har behov for. Jeg merker raskt bedring etter behandlingene, og føler meg… Les mer

I forbindelse med trening forekommer det til tider mye hurtige og kraftige bevegelser, slik at det oppstår spenninger i rygg og nakke. Da stikker jeg innom Kim Orderud ved Ullevål Kiropratorklinikk og får den behandlingen jeg da sårt har behov for. Jeg merker raskt bedring etter behandlingene, og føler meg komfortabel med å sende mine egne PT-kunder hit for behandling. Har fått mange gode tilbakemeldinger hvor det legges vekt på profesjonalitet, god relasjon til pasient og ikke minst en god effekt av behandlingen. Per Christoffer trener brasiliansk jiu-jitsu og tung styrketrening. Han jobber som personlig trener på Mykje Meir. Les mindre

Kne og leggundersøkelse pris 750 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med kne og leggsmerter. Han har over flere år behandlet flere toppidrettsutøvere for beinhinnebetennelse.

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med beinhinnebetennelse og andre overbelastningsskader i benet. Hun bruker trykkbølgebehandling, laserbehandling og andre manuelle teknikker.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på legg og kneskader
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.