Behandling av Vondt i Kneet

Bestill time

Kort om vondt i kne

Knesmerter er en vanlig plage som rammer mange. Det finnes flere forskjellige årsaker til at du kan ha vondt i kneet. I de fleste tilfellene går smerten over av seg selv i løpet av noen få dager. Ved knesmerter som ikke går over av seg selv, vil det være lurt å oppsøke medisinsk hjelp med riktig kompetanse. Ofte vil årsaken være på grunn av overbelastning av en eller annen grad, og da vil ikke-kirurgisk behandling hos feks kiropraktor være førstevalget.

Knesmerter forekommer hyppig både blant ungdom og voksne. Ofte skyldes smertene skade eller overbelastning fra idretter med mye løping og hopping. Det er også mulig å få kroniske smerter etter en gammel skade. Smerter i kneet kan også være forårsaket av smerter i hoften eller nerver i klem i ryggen, siden det ikke er alltid kroppen klarer p skille på hvor smertesignalene kommer fra.

 

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt kneet

 • Du har smerter i eller i området rundt kneet
 • Smerten blir verre ved aktivitet
 • Du har hevelse i kneet
 • Du klarer ikke vektlegge kneet.
 • Du klarer ikke strekke ut eller bøye kneet helt.
 • Smerten er tilstedet ved hvile eller i løpet av natten
 • Du er bekymret for at det er noe alvorlig
 • Smerten i kneet går ut over fritiden, arbeidsdagen eller livskvaliteten din

Slik behandler vi knesmerter

 • Rehabiliterings- og forebyggende øvelser
 • Trykkbølgebehandling
 • Råd om avlastende treningsformer
 • Teiping
 • Manuelle behandlingsteknikker
 • Tørrnålebehandling
 • Medisinsk laserbehandling

Dr. Sølve Sesseng

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til… Les mer

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til faglig kompetanse og tett oppfølgning. Dr. Sølve Sesseng er radiolog med særlig interesse for muskel- og skjelett, og har tidligere hatt det øverste faglige ansvar for muskel- og skjelett-radiologi på Ullevål sykehus. Han arbeider nå som MR-radiolog på Kongsvinger sykehus. Les mindre

Kneundersøkelse pris 830 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med utredelse og behandling av overbelastningsskader i kneet. Han har i mange år behandlet flere idrettsutøvere med forskjellig typer av knesmerter

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med toppidrettutøvere med knesmerter. Blant annet norske håndballspillere og landslagsutøvere i Rugby fra New Zealand All Blacks. Hun bruker trykkbølgebehandling, nålebehandling og andre manuelle teknikker.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på knesmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.