Behandling av mortons nevrom

Bestill time

Dette er mortons nevrom

Mortons nevrom er en nerveknute som kan oppstå i en av nervene mellom tærne. Denne nerveknuten vil kunne bli hoven og irritert som derfor vil kunne gi smerter og symptomer i og mellom tærne. Smerten vil kunne kjennes ut som en brennende og sviende smerte i tilleg til at det kan være nummenhet.

Et mortons nevrom vil oftest oppstå mellom 3. og 4. tå og vil kunne bli verre når framfoten klemmes sammen. Derfor vil trange sko og høye hæler bidra til å irritere slik at at nerven blir mer hoven og smertefull.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt foten

 • Har du smerter i framfoten
 • Er det brennende eller prikkende smerte under foten
 • Er det nummen mellom en eller flere av tærne
 • Blir smerten verre etter å ha gått i trange sko eller høye hæler
 • Kjennes det ut som du har en stein i skoen

Slik behandler vi mortons nevrom

 • tilrettelagte rehabiliteringsøvelser for foten
 • laserbehandling
 • trykkbølgebehandling
 • kiropraktiske leddkorrigeringer
 • akupunkturbehandling / dry needling
 • dypvevsmassasje

Åse-Line Baltzersen

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mer

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mindre

Fotundersøkelse pris 830 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med å behandle mortons nevrom og andre fotsmerter. Han har tidligere jobbet flere år i Wales der han har jobbet tett med olympiske utøvere. Espen bruker trykkbølgebehandling og bløtvevsteknikker.

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med fotsmerter som mortons nevrom. Hun bruker trykkbølgebehandling og andre manuelle teknikker. I tillegg kan hun hjelpe deg med råd om hvordan du selv kan avlaste fotsmertene ved mortons nevrom.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på mortons nevrom
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får time til utredning i løpet av 2 virkedager
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med fotterapeut og henviser til din fastlege ved behov.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.