Vi behandler

Vi utreder og behandler smerter og plager i rygg, nakke, muskler og ledd.

Les mer

 

Når du lider av akutte eller kroniske smerter, du ønsker en grundig undersøkelse eller en forebyggende behandling kan du ringe oss på 21046460 eller bruke vår online booking.Når du kommer inn til din første konsultasjon tar vi en grundig sykehistorie av deg (anamnese), etterfulgt av en grundig undersøkelse. Dersom det ikke er nødvendig med videre bildediagnostisk eller annen utredning eller vurdering vil vi også starte opp behandling med en gang.

 

 

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.