Behandling av forstuet ankel

Bestill time

Dette er en forstuet ankel

Den vanligste måten å forstue ankelen på er å vrikke den utover, som fører til skade på leddbåndene på utsiden av foten. Dette er en av de vanligste skadene som oppstår både ved normal aktivitet og i idrettsverdenen. De fleste blir raskt friske, men mange utvikler smerter og ustabilitet som kan vare i lange perioder etter den første skaden.

En kiropraktor kan hjelpe med utredning, behandling og oppfølging av denne type ankelskader.

Svarer du ja på et av spørsmålene bør du få undersøkt ankelen

 • Du har tråkket over nylig eller tidligere
 • Du opplever hevelser, blodutredelse, og sterke smerter når du belaster foten
 • Du føler at ankelen din er ustabil
 • Du driver med idrett hvor det er høy risiko for overtråkk, som f.eks. basket, håndball, eller tennis.

Slik behandler vi forstuede ankler

 • Veiledning ved akutte overtråkk
 • Opplæring i spesifikke fot og ankeløvelser
 • Bløtvevsbehandling
 • Mobiliseringsteknikker
 • Tape og opplæring i bruk av tape

Jonathan Bruns

Kim er en utmerket kiropraktor! Etter mange år med rugbyskader og generell vanskjøtsel av disse skadene, utviklet jeg kroniske smerter i ryggen og  hoftene. Kim har ikke bare hjulpet meg å behandle disse skadene, men også  hjulpet meg med rehabilitering og forebygging av nye plager. Jeg anbefaler Kim! Les mer

Kim er en utmerket kiropraktor! Etter mange år med rugbyskader og generell vanskjøtsel av disse skadene, utviklet jeg kroniske smerter i ryggen og  hoftene. Kim har ikke bare hjulpet meg å behandle disse skadene, men også  hjulpet meg med rehabilitering og forebygging av nye plager. Jeg anbefaler Kim! Les mindre

Ankelundersøkelse pris 830 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med utredelse og behandling av ankelforstuelser. Han har over flere år behandlet alt fra idrettsutøvere til kontorarbeidere. Ved å implementere forskjellige behandlingsmetoder fra manuelle teknikker til taping og øvelser, blir ett behandlingsforløp spesialtilpasset deg og din fot.

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med ankelforstuelser og andre ankelproblemer som feks kronisk ustabilitet. Hun bruker oppdaterte rehabiliteringsøvelser, laserbehandling og andre manuelle teknikker. Hun har tidligere jobbet mye med ankelskader i fotball, håndball og rugby.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på ankelsmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.