Behandling av senebetennelse i skulderen

Bestill time

Slik er senebetennelse

Senebetennelse i skulderen kan gi smerter i skulder og arm, og vil oftest gjøre vondt når du beveger på armen. Denne smertefulle tilstanden kommer av overbelastning av skulderen, enten langvarig overbelastning eller ved akutte hendelser som belaster skulderen veldig mye.

Ved overbelastning vil kroppen skape en reaksjon slik at senen kan bli irritert og hoven. Dette gjør vondt.

Det er flere sener i skulderen som kan bli betente og smertefulle, derfor er det viktig å finne ut av hvilken sene som er betent før behandlingen starter. Dette hjelper vi deg med.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt skulderen

 • Smertene i skulderen går ikke over med betennelsesdempende medisiner
 • Skuldersmerter som plager deg og går ut over søvn og hverdag
 • Smertene går ut over arbeidet ditt eller du er sykmeldt
 • Det gjør vondt å bevege armen
 • Du har blitt diagnostisert med senebetennelses av lege eller annet helsepersonell

Slik behandler vi senebetennelse i skulderen:

 • Rehabiliteringsøvelser
 • Trykkbølgebehandling
 • Manuelle behandlingsteknikker
 • Dry-needling
 • Medisinsk laserbehandling

Åse-Line Baltzersen

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mer

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mindre

Bestill time til utredning av din skulder

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor

Christine har lang erfaring med å behandle skader og smerter i skulderen. Hun har over flere år behandlet senebetennelser hos toppidrettsutøvere innen rugby, ishockey, håndball og saueklipping.

Les mer

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har en helhetlig tilnærming til behandling av skulderplager. Han er veldig opptatt av rehabilitering og opptrening for å få et varig og optimalt resultat av senebetennelser i skulderen.

Les mer

Vi garanterer at

 • Vi har spisskompetanse på skuldersmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får time til utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.