Pris hos kiropraktor

Prisendring 1. August 2021
Priser Kiropraktor

Førstegangskonsultasjon (egenandel*): kr 800,-
Påfølgende behandling (egenandel*): kr 530,-

Utvidet utredning:

Utvidet konsultasjon 30 min: 730,-
Nyfødtsjekk mor og barn (fra 2-8 uker)** 855,-


* Trygdeandel førstegangsundersøkelse 148 kr og oppfølgende behandling 68 kr. (Kiropraktoren har direkte oppgjør med HELFO og inngår dermed ikke i prisen.)
** Nyfødtsjekk gjelder kun for mødre som har hatt oppfølging   hos en av våre kiropraktorer gjennom svangerskapet.


Priser øvrige tjenester

Trykkbølgebehandling kr 730,-
Ekstra trykkbølge kr 200,-
Sykmelding, epikrise, henvisning kr 100,-


Fakturagebyr: 75,-

Vi foretrekker kortbetaling. Faktura utstedes kun unntaksvis og avtales på forhånd (fakturagebyr kr. 75,-)

Ubenyttede timer belastes fullt ut. Avbestillinger mottatt innen kl 12 hverdagen før oppsatt time, blir ikke belastet.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.