Pris hos kiropraktor

Priser Kiropraktor

Førstegangskonsultasjon (egenandel*): kr 680,-
Påfølgende behandling (egenandel*): kr 440,-

Utvidet utredning:

Fotutredning 800,-
Svimmelhetsutredning med VNG-videobriller 1100,-
Hodepine og migreneutreding 1100,-
Prolapsutredning (nakke eller korsrygg) 1100,-
Nyfødsjekk mor og barn (fra 2-8 uker)** 800,-


* Trygdeandel førstegangsundersøkelse 147 kr og oppfølgende behandling 68 kr. (Kiropraktoren har direkte oppgjør med HELFO og inngår dermed ikke i prisen.)
** Nyfødtsjekk gjelder kun for mødre som har hatt oppfølging   hos en av våre kiropraktorer gjennom svangerskapet.

Priser øvrige tjenester

Trykkbølgebehandling kr 630,-
Ekstra trykkbølge kr 200,-
Tillegg for bindevevsmassasje kr 50,-
Sykmelding, epikrise, henvisning kr 100,-
Tillegg for bruk av nåler eller tape kr 50,-
Tillegg for laserbehandling kr 100,-
Kroppsanalyse med Tanitavekt: kr. 450,-

Hos oss kan du betale både kort, og kontant. Faktura utstedes kun unntaksvis og avtales på forhånd (fakturagebyr kr. 50,-)

Ubenyttet time, som ikke er avbestilt før kl 12 virkedagen før, belastes med full pris.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.