Behandling av gravide

Les mer

Graviditet er en periode med betydelige endringer i kroppen, hvor hormonelle endringer, endring av tyngdepunktet og endret ganglag og holdning kan føre til muskel- og skjelettplager. Vi tilbyr trygg og effektiv kiropraktisk behandling for å møte de unike behovene som oppstår i løpet av denne tiden.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vanlige symptomer

Mange kvinner opplever rygg- og bekkenleddsmerter, smerter mellom skulderbladene, stivhet i nakken, og hodepine som følge av de fysiske forandringene under graviditeten. Etterhvert som magen vokser endres tyngdepunktet hos mor, som kan gi endret holdning og kurve i ryggen. De hormonelle endringene som skjer for å forberede kroppen på fødsel ved at leddbånd og bekken blir mer fleksibelt kan også gi smerter. Vi tilbyr en trygg behandlingsform for både mor og det voksende barnet. Vi kan også hjelpe deg med veiledning rundt generell trening og bekkenbunnstrening under svangerskapet, for å styrke kroppens evne til å tilpasse seg og forberede seg til fødsel.

Etter fødselen kan tilpasningen tilbake til kroppens normale tilstand ta tid, og det er ikke uvanlig å oppleve diverse ubehag. Vi anbefaler en konsultasjon hvis du føler deg særlig plaget i ukene etter fødselen. Å tilpasse seg til nye daglige rutiner som byssing, bæring og amming kan også introdusere nye smerter i nakke og skuldre. Vi er her for å tilby både råd og behandling for å lette på disse plagene.

Våre kiropraktorer har god kompetanse i diagnose og oppfølging av gravide med muskel- og skjelettplager og etterstreber alltid og gi deg den beste oppfølgingen.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.