Vi hjelper deg med migrene

Bestill time

Vi hjelper deg med migrene og andre former for hodepine.

Migrene er en sykdom som rammer veldig mange og som vi ofte behandler med gode resultater på klinikken. Den vanligste formen for migrene er ensidig, pulserende, sterk hodepine som varer i 4-72 timer. Mange får i tillegg symptomer som kvalme, oppkast, lyd- og lyssensitivitet. Ca 1/3 av pasienter med migrene får nevrologiske symptomer i forkant av hodepineanfallet som kalles "aura". Dette kan være for eksempel synsforstyrrelser, ustødig gange eller talevansker.

Migrene kan ha veldig mange sammensatte årsaker og mange faktorer kan påvirke både hyppigheten og intensiteten på migreneanfallene. Det er derfor viktig å kartlegge din hodepine nøye slik at riktig tiltak kan iverksettes og du får riktig behandling. Dette kan være bl.a. medikamentell behandling, kostholdsveiledning og konservativ behandling.

Ny forskning tyder på at migrene har en nevrologisk underliggende årsak, men mange migrenepasienter opplever at anfallene blir hyppigere og mer intens med spenninger i nakke og/eller skulderregion. Ofte har migrenepasienter flere typer hodepine som overlapper og trigger hverandre. På Ullevål Kiropraktorklinikk har vi god erfaring med utredning og behandling av migrene.

 

 

Hvis du kan svare JA på en eller flere av disse spørsmålene bør du vurdere å få utredet din hodepine.

 • Du har fått hodepine du ikke har hatt tidligere
 • Du er plaget med hodepine oftere enn 2 ganger i måneden
 • Du tar smertestillende tabletter mer enn 10 dager i mnd for hodepinen
 • Hodepinen hemmer deg fra å få sove
 • Hodepinen gir deg kvalme eller oppkast
 • Hodepinen reduserer din eller familiens livskvalitet
 • Hodepinen hemmer deg i å utføre arbeid eller være sosial

Tilstander vi ofte utreder og/eller behandler:

 • Stresshodepine/tensjonshodepine
 • Migrene
 • Nakkehodepine / Cervikogen hodepine
 • Kjevehodepine
 • Klasehodepine
 • Trigeminus nevralgi
 • Smerter i ansiktet

Parisa Akbarpour

Jeg gikk til Karoline Aalberg etter en anbefaling fra en bekjent og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget! Jeg hadde skadet ryggen i en ulykke og gikk på krykker, og Karoline hjalp meg på beina igjen. Karoline er en utrolig flink kiropraktor og bryr seg i tillegg virkelig… Les mer

Jeg gikk til Karoline Aalberg etter en anbefaling fra en bekjent og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget! Jeg hadde skadet ryggen i en ulykke og gikk på krykker, og Karoline hjalp meg på beina igjen. Karoline er en utrolig flink kiropraktor og bryr seg i tillegg virkelig om sine pasienter. Det er vanskelig å beskrive med ord hvor takknemlig jeg er for den gode behandlingen jeg har fått. Les mindre

Bestill time til utredning av din hodepine

Karoline Aalberg

Kiropraktor

Karoline fordypet seg i flere forskjellige hodepinetyper og spesielt migrene og spenningshodepine. Karoline jobber mye med hodepine hos kvinner.

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor

Christine har flere års erfaring med utredning og behandling av hodepine. Hun jobber mye med hodepine som kommer fra spenninger fra muskulatur fra hodet, kjeven eller nakken, i tillegg til migrene.

Les mer

Derfor bør du velge oss

 • Vi har spisskompetanse på hodepine og migrene
 • Alle våre kiropraktorer er autorisert helsepersonell 
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi kommuniserer med din fastlege og henviser videre ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.