Våre anbefalinger av Kiropraktorer i Oslo

Artiklene på ullevalkiropraktor.no er skrevet av kiropraktorer med lang erfaring med rygg, nakke og andre muskel- og skjelettplager.

Alle artikler blir gjennomgått av en av våre redaktører med medisinsk bakgrunn (kiropraktor). Ved behov konferer vi med vårt medisinske fagpanel.

Vi  er nøye på å bruke kildehenvisning i artiklene, men vårt fokus er å skrive lettfattelige artikler for folk flest.

Vi ønsker at våre artikler skal være så nøyaktig som mulig. Oppdager du feil eller mangler, setter vi stor pris på om du gir beskjed om dette.

LES MER: Kvalitetssikring av vårt medisinske fagpanel

Trenger du en kiropraktor i Oslo? Ettersom kiropraktorklinikken vår er veldig travel, opplever vi til tider at vi dessverre må avvise pasienter  som ønsker å komme til utredning og behandling hos oss. Vi ønsker at alle som tar kontakt med oss skal få den aller beste oppfølging som de kan få.  Derfor er vi veldig nøye med å anbefale dyktige kiropraktorer til de som tar kontakt med oss og vi ikke har mulighet til å hjelpe selv.

For å gjøre dette enda enklere har vi satt opp en liste med noen kiropraktorklinikker i Oslo som vi trygt kan anbefale til deg som trenger dette. Jeg anbefaler kun kiropraktorer som jeg ville selv ville sendt min egen mor, barn eller andre familiemedlemmer til.

Ullevål Kiropraktorklinikk  -  på Ullevål Universitetssykehus

Vi på Ullevål Kiropraktorklinikk, behandler primært pasienter som naturlig sogner til klinikken vår og som bor eller jobber i bydelene Nordre Aker, St. Hanshaugen, Sagene og Frogner. Hvis du finner en ledig time i online bookingen nedenfor er du hjertlig velkommen til å bestille time til oss. Alle våre kiropraktorer behandler smerter i rygg, nakke, ledd og muskler, så du kan bestille time til hvem du vil. Med unntak av gravide og spedbarn som det kun er kiropraktorene Therese Aarsæther og Sara Nordanger som behandler hos oss.

Slik finner du fram til Ullevål Kiropraktorklinikk

Klinikken ligger i Kirkeveien 166 sentralt plassert på Ullevål Universitetssykehus. Du kan ta buss nr 20 eller trikk nr 17 og 18 stoppested Ullevål Sykehus.  Vi holder til i andre etasje i  Bygg 73, samme bygning som Sykehusapotektet og Espresso House. Det er gratis parkering utenfor bygningen (husk å registrere skiltnummer i vår resepsjon). Se google-kartet nedenfor for veibeskrivelse.

Solli Kiropraktorklinikk - I hjertet av Solli plass, rett bak slottet

 

Solli Kiropraktorklinikk holder til sentralt på Solli Plass, nær Oslo sentrum. Dette er klinikken for deg som bor på eller jobber på Frogner, Skøyen eller Oslo Sentrum

Klinikken eies og drives av Kiropraktor Hege Nielman, som har over 15 års erfaring som kiropraktor.

Hege Nielman deler kontor med tannleger og kjeveortopeder og har særlig interesse for behandling av kjeveproblematikk, nakkesmerter og hodepine.

Behandling hos Hege på Solli Kiropraktorklinikk kan kombineres med et besøk hos en av de beste hamburgerrestaurantene hovedstaden har å by på. De aller beste hamburgerrestaurantene ligger nemlig som perler på en snor rett utenfor døren til Solli Kiropraktorklinikk. Her har du Kverneriet, Bastard Burger, Munchies Frogner, Grill's Ville, BFF Oslo og House of Burgers et steinkast fra klinikken. Bastard Burgers er definitivt favoritten for tiden.

Les mer på Solli Kiropraktorklinikks egne nettsider.

Slik finner du fram til Solli Kiropraktorklinikk

Solli Kiropraktorklinikk holder til i 2.etasje i en gammel ærverdig bygård rett ved Solli plass nær Oslo sentrum. Solli Plass er et sentralt knutepunkt med enkel tilgang fra Oslo sentrum, Skøyen stasjon, Lysaker stasjon og Majorstuen. Klinikken har gangavstand til buss ( 30 og 31) trikk (12, 13 og 19). Det er også T-bane, Tog og flytog i relativ nærhet (Nationaltheateret stasjon utgang Nationaltheateret eller utgang Henrik Ibsens gate).

Rett utenfor inngangen er det også mulighet for parkering og utleie av bysykler. Det er flere parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet. Tilbakemeldinger fra pasienter er at det alltid er lett å finne ledig parkeringsplass utenfor klinikken.

Bekken og Barn avd Skøyen - på Hoff

På Bekken og Barn avdeling Skøyen har de usedvanlig god kompetanse på kvinnehelse og spedbarn. De har spisskompetanse på bekkenplager og spedbarnsproblematikk, som klinikknavnet tilsier.

På klinikken jobber det en håndfull kvinner, blant annet Kiropraktor Elisabeth Aas-Jacobsen som jeg selv har fått god hjelp hos til behandling av mitt eget barn. Elisabeth fikk utmerkelsen Årets Kiropraktor i 2017 og anbefales på det varmeste for deg med urolige spedbarn eller om du er gravid med plager i rygg eller bekken.

På Bekken og Barn finner du flere andre behandlere som hjelper kvinner før under og etter svangerskap. Blandt annet  Sadie Lawler som er en av få i Europa som hjelper kvinner med rehabilitering etter fødselsskader med Hypopressiv trening. Ullevål Kirorpaktorklinikk anbefaler denne formen for opptrening til flere av våre pasienter.

For å bestille time til Bekken og Barn kan du benytte online bookingen nedenfor. Vær obs på at du i samme bestillingssystem kan bestille time til Bekken og Barn Storo!

Les mer på Bekken og Barns egne nettsider

Slik finner du fram til Bekken og Barn Skøyen

Klinikken ligger i Hoffsveien 13, rett ved siden av Hoff-stasjon der trikk nr 13 stopper. Det er betalt parkeringsplass på Coop Mega Skøyen som du kan benytte.  Under finner du Google-kart for veibeskrivelse:

Eureka Kiropraktikk Nordstrand - på Sæter

Eureka Kiropraktikk Nordstrand driftes av Kiropraktorene Eilef og Nina Harloff. Her finner du også Kiropraktor Christine Grevle Iveland som også jobber hos oss på Ullevål Kiropraktorklinikk. Christine er en usedvanlig nøye og dyktig kiropraktor. Hun har tidligere jobbet mye med toppidrettsutøvere, blant annet rugbyspillere fra New Zealand All Blacks. Christine er etter min mening en av kiropraktorene i Oslo med best tekniske ferdigheter når det kommer til manipulasjonsbehandling av rygg og nakke.

Du kan bestille time direkte til Christine eller en av de andre kiropraktorene på Eureka i online bookingen nedenfor:

Les mer på Eureka Kiropraktikk Nordstrand sine egne nettsider

Slik finnner du fram til Eureka Kiropraktikk avd Nordstrand

Eureka Kiropraktikk holder til i Ekebergveien 228c, så og si midt i Sæterkrysset. Det er betalt parkeringsplass på andre siden av gaten rett ved Evo, men du kan sikkert finne gratisparkering i bakgatene. Både trikk 18 og 19 stopper på Sæterstasjon, litt over 100 meter fra klinikken.

Bekken og Barn avd Storo - i Storokrysset

Bekken og Barn Storo har på lik linje med klinikken på Hoff også spesialisert seg på behandling av kvinner og barn. Her finner du flere kiropraktorer med videreutdaning i behandling av spedbarn og de har også de aller første spesialistene i barnekiropraktikk. Kiropraktor Anja Blikstad ble nylig en av de aller første spesialistene i barne og ungdomskiropraktikk. I tillegg til å være veldig fagsterk er Anja også veldig omtenksom og har en veldig koselig og varm fremtoning.

Som en bonus har Bekken og Barn Storo kanskje den mest sprudlende massasjeterapeuten i landet, Charlotte Kessels. Hun er absolutt verdt et besøk hvis du har muligheten. Stol på oss!

For å bestille time til Bekken og Barn kan du benytte online bookingen nedenfor. Vær obs på at du i samme bestillingssystem kan bestille time til Bekken og Barn Skøyen!

Les mer på Bekken og Barn sine egne nettsider

Slik finner du fram til Bekken og Barn Storo

Klinikken ligger i Grefsenveien 55, rett på oversiden av Storokrysset. Det går både tog, buss, trikk og T-Bane til Storo, så det er veldig enkelt å reise kollektivt til klinikken. Det er litt vanskeligere å reise med bil. Det er betalt parkeringsplass på Storo senter som du kan benytte.  Under finner du Google-kart for veibeskrivelse:

Fokusklinikken på Økern

På Økern finner du Fokusklinikken og kiropraktorene Truls Ottesen og Anders Bjercke. Dette er to veldig hyggelig unge menn som gjør det de kan for at du som pasient skal bli så bra som mulig. Klinikken har et godt samarbeid med de lokale fastlegekontorene, så hvis du bor i området er dette klinikken for deg.

Du kan bestille time direkte i online bookingen nedenfor:

Les mer på Fokusklinikkens egne nettsider

Slik finner du fram til Fokusklinikken

Fokusklinikken holder til i Østre Aker vei 19 på Økern, kort gangavstand fra Økern T-banestasjon. Utenfor bygningen er det 4 gratisparkeringsplasser til klinikkens pasienter. Både T-banelinje 4 og 5 i tillegg til  flere busserlinjer stopper på Økern, blant annet: nr 23, 24, 60, 67, 345 og 435. Se Google-kartet nedenfor for nærmere veibeskrivelse.

Kiropraktor Thea Lærum Bentzen - på Røa Næringspark

Kiropraktor Thea Lærum Bentzen er perfekt for deg som bor på Røa, Ullern eller Hovseter. Thea Bentzen starten praksisen sin på Røa i april 2019 men har over 15 års erfaring som kiropraktor fra tidligere.  Hun har fra hun var nyutdannet kiropraktor jobbet i en av de største Nemus-klinikkene i landet.

Jeg har selv fått behandling av Thea, da jeg var student, og kan bare skryte av hvor dyktig og hyggelig hun er. Thea er en veldig allsidig kiropraktor og behandler både barn og voksne for de aller fleste muskel- og leddplager. Hun har også god kompetanse i spedbarnsbehandling.

Les mer på Kiropraktor Theas egne nettsider

Slik finner du fram til Kiropraktor Thea Bentzen

Thea holder til i fine lyse lokaler i Aslakveien 14a i Røa Næringspark. Buss 46 fra Majorstuen stopper rett utenfor i Aslakveien og med T-Bane Linje 2 er det kort vei å gå fra enten Hovseter eller Røa stasjon. Det er enkelt å parkere rett utenfor bygningen med 3 timer gratisparkering. NB: husk parkeringslapp.

Nedenfor finner du Google-kart for ytterligere veibeskrivelse.

Atlasklinikken - Ved Oslo Rådhus

Atlasklinikken holder til vis-a-vis rådhuset i Oslo. På klinikken finner du flere dyktige kiropraktorer, flere av dem har veldig opptatt med både forskning eller verv i Norsk Kiropraktorforening.

Bruk online bookingen nedenfor for å bestille time til Atlasklinikken.

Les mer på Atlasklinikkens egne nettsider

Slik finner du fram til Atlasklinikken

Atlasklinikken holder til på Fridtjof Nansens plass 8, vis-a-vis Oslo Rådhus. Det er kort vei til både Nasjonalteateret med T-bane og trikk i tillegg til alle bussene som stopper på Rådhuset stasjon. Det er ikke gode parkeringsplasser, men det er bysykkelstativ like ved som du kan benytte. Se Google-kart nedenfor for veibeskrivelse.

Helse i Sentrum - Ved Cafe Skansen

Kiropraktor Vilhelm Scheel driver Helse i Sentrum. Han er en av våre aller mest erfarne kiropraktorer med over 30 års erfaring.  I tillegg til å ha veldig lang erfaring som kiropraktor har Vilhelm også et skikkelig glimt i øyet og herlig humor. Han en bauta i kiropraktormiljøet i Norge.

Helse i Sentrum har vært i drift helt siden 1985 og har også lengst erfaring med trykkbølgebehandling i Norge.

På Helse i Sentrum jobber det to kiropraktorer, du kan bestille time til begge to i online bookingen nedenfor.

Les mer på Helse i Sentrum sine nettsider

Slik finner du fram til Helse i Sentrum

Helse i Sentrum holder til i Rådhusgata 32 ved Christiania Torv. Det er som alt annet i Oslo sentrum enkelt å komme til som gående, syklist eller kollektivt. Det er begrenset mulighet for å komme fram med bil.

Nemus Bryn - på Bryn senter

På Nemus Bryn finner du Mats Klemsdal, Norges desidert beste kiropraktor på kjevesmerter. Mats holder jevnlig kurs i regi av Norsk Kiropraktorforening i utredning og oppfølging av kjeverelaterte smerter. Han driver TMD-klinikken der han utreder de vanskeligste pasientene med kjeveplager som ingen av oss andre klarer.

Les mer på TMD-klinikken sin nettside

Slik finner du fram til NEMUS Bryn

Nemus Bryn holder til vegg-til-vegg med Unilabs Røntgeninstitutt i 4 etg på Helsebygget til Bryn Senter. Det  er 4 timer gratisparkering for besøkende til senteret. Det er også kort vei fra T-bane stasjonene Høyenhall (5min) og Brynseng (10min). Se google-kart nedenfor for nærmere veibeskrivelse.

Og selvfølgelig mange mange fler...

Det finnes selvfølgelig veldig mange flere kiropaktorer i Oslo som kan gi deg god oppfølging og hjelp. Vi får dessverre ikke mulighet til å nevne alle her. Har du blitt anbefalt en eller du allerede får god oppfølging av en kiropraktor jeg ikke har fått nevnt her, må du for all del fortsette hos denne.

LAST NED ARTIKKEL

Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.  Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

  Kontakt oss

  Kim behandler smerter i nakke og rygg. Han har tatt en mastergrad i nevrovitenskap og fordypet seg i isjias og prolaps. Kim er kiropraktor ved Ullevål Hageby Legesenter og du kan bestille time direkte til han her.

  Vi bruker informasjonskapsler

  Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

  Dine innstillinger for informasjonskapsler

  Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.