Behandling av Smerter i Leggen

Bestill time

Kort om smerter i leggen

Smerter i leggen er oftest forårsaket av kramper i muskulaturen. Dette kan skje hvis du nylig har begynt med nye øvelser eller har økt treningsmengden, hvis du er dehydrert eller har en ubalanse i elektolytter. Kramper går normalt sett over av seg selv ganske raskt.  Hvis smerten ikke går over raskt kan det være flere andre årsaker til leggsmerte.

Noen eksempler er blodpropp, kompartmentsyndrom, isjias, beinhinnebetennelse, akillestendinitt bare for å nevne noen.  Noen av disse tilstandene, som feks blodpropp eller akutt kompartmentsyndrom,  krever øyeblikkelig tilsyn fra helsepersonell, mens  andre kan vente noen dager.

Våre kiropraktorer har spisskompetanse i utredning og behandling av leggsmerter.

Svarer du ja på et eller flere av spørsmålene bør du få undersøkt leggen

 • Verkende, brennende eller krampende smerte i leggen ved aktivitet
 • Smertene blir gradvis verre ved aktivitet
 • Stram følelse i leggen
 • Nummen følelse i leggen
 • Beinet føles svakt
 • Leggen er hoven, blek eller kald
 • Smerten blir verre eller blir ikke bedre i løpet av noen dager

Slik behandler vi leggsmerter

 • Rehabiliteringsøvelser
 • Trykkbølgebehandling
 • Manuelle behandlingsteknikker
 • Tørrnålebehandling
 • Medisinsk laserbehandling
 • Teiping
 • Graston behandling og andre bløtvevsteknikker

PC Otterstad

I forbindelse med trening forekommer det til tider mye hurtige og kraftige bevegelser, slik at det oppstår spenninger i rygg og nakke. Da stikker jeg innom Kim Orderud ved Ullevål Kiropratorklinikk og får den behandlingen jeg da sårt har behov for. Jeg merker raskt bedring etter behandlingene, og føler meg… Les mer

I forbindelse med trening forekommer det til tider mye hurtige og kraftige bevegelser, slik at det oppstår spenninger i rygg og nakke. Da stikker jeg innom Kim Orderud ved Ullevål Kiropratorklinikk og får den behandlingen jeg da sårt har behov for. Jeg merker raskt bedring etter behandlingene, og føler meg komfortabel med å sende mine egne PT-kunder hit for behandling. Har fått mange gode tilbakemeldinger hvor det legges vekt på profesjonalitet, god relasjon til pasient og ikke minst en god effekt av behandlingen. Per Christoffer trener brasiliansk jiu-jitsu og tung styrketrening. Han jobber som personlig trener på Mykje Meir. Les mindre

Leggundersøkelse pris 680 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med utredelse og behandling av smerter i leggen. Ved å bruke forskjellige behandlingsmetoder blir ett behandlingsforløp spesialtilpasset deg og din plage

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Cristine har jobbet mye med leggsmerter hos toppidrettsutøvere og mosjonister. Hun bruker oppdaterte rehabiliteringsøvelser og behandlingsteknikker.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på kne og leggsmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.