Skuldersmerter

Bestill time

Vi behandler skuldersmerter

Skuldersmerte refererer til smerte i skulderområdet, som kan være forårsaket av ulike årsaker, inkludert skader, overbelastning, betennelse, slitasje og nevrologiske lidelser. Noen av de vanligste årsakene til skuldersmerter inkluderer rotatorcuffskade, skulderimpingement, frozen shoulder, bursitt og slitasjegikt.

Prolaps i nakken er også ikke en uvanlig årsak til skuldersmerter. En nakkeprolaps oppstår når en av de myke skivene mellom nakkevirvlene presser på en nerve. Dette kan føre til smerter, nummenhet og svakhet i nakken, skuldrene og armene. Noen ganger kan smerten fra nakkeprolapsen også spre seg nedover i armen og forårsake skuldersmerter.

Behandlingen av skuldersmerter og nakkeprolaps avhenger av årsaken til smerten. En lege eller kiropraktor kan hjelpe deg med å finne årsaken til smerten og anbefale behandling, som kan inkludere øvelser, kiropraktorbehandling, medisiner eller kirurgi. Det er viktig å få en riktig diagnose fra en lege, kiropraktor eller annen kvalifisert helsepersonell hvis du opplever skuldersmerter, spesielt hvis smerten er sterke eller langvarig.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt skulderen

 • Har du smerter i skulderen som plager deg i hverdagen?
 • Har du vært plaget over lengre tid?
 • Har du plutselig fått sterke smerter i skulder, i bryst eller bak skulderbladet?
 • Går smertene ut over arbeidet eller er du sykmeldt?
 • Har du smerter ved bevegelse eller når du sover

 

Tilstander vi utreder og behandler:

 • Senebetennelse i skulderen
 • Frossen skulder
 • Nerve i klem
 • Skulderbetennelse
 • Muskelsmerter i skulderen
 • Nakkeprolaps som gir skuldersmerter

Stine Navarsete

Har fått veldig bra behandling av kiropraktor Christine Iveland! Eg har respondert veldig bra på både justeringer og nålebehandling, og føler at Christine bruker ein teknikk som fungerer veldig bra. Kom inn på grunn av smerter i nedre rygg og er så og sei smertefri på det området no. Har… Les mer

Har fått veldig bra behandling av kiropraktor Christine Iveland! Eg har respondert veldig bra på både justeringer og nålebehandling, og føler at Christine bruker ein teknikk som fungerer veldig bra. Kom inn på grunn av smerter i nedre rygg og er så og sei smertefri på det området no. Har fortsatt å gå til Christine med jevnlige mellomrom. Ho er lett å snakke med, forstår kvar problemet ligg og har ein behagelig framgangsmåte. Kan anbefales på det sterkeste til alle! Les mindre

Bestill time til utredning av skulderen din

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor

Christine har lang erfaring med å behandle skader og smerter i skulderen. Hun har over flere år behandlet skulderskader hos toppidrettsutøvere og vært kiropraktor for blant annet New Zealands rugbylandslag.

Les mer

Derfor bør du velge oss

 • Vi har spisskompetanse på skuldersmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får time til utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.