Skuldersmerter

Bestill time

Vi behandler skuldersmerter

Skuldersmerter er et vanlig problem og kan ha mange forskjellige årsaker som vi undersøker, diagnostiserer og behandler. Dersom skulderen er smertefull og ikke ha normal bevegelighet, kan dette medføre feilbelastning og smerter i nakke, brystrygg og arm. Smerter i skulderen kan oppstå brått eller komme snikende over en lengre periode.

Spesielt utbredt er dette blant kontorister der ofte ensidig arbeidsstilling med armene litt ut og frem fra kroppen gir høy belastning på skuldrene. Det er flere årsaker til at du kan få smerter i skulderen, derfor er det viktig å få en grundig utredning slik at du er sikker på at det er rett diagnoses som eventuelt behandles.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt skulderen

 • Har du smerter i skulderen som plager deg i hverdagen?
 • Har du vært plaget over lengre tid?
 • Har du plutselig fått sterke smerter i skulder, i bryst eller bak skulderbladet?
 • Går smertene ut over arbeidet eller er du sykmeldt?
 • Har du smeter ved bevegelse eller når du sover

 

Tilstander vi utreder og behandler:

 • Senebetennelse i skulderen
 • Frossen skulder
 • Nerve i klem
 • Skulderbetennelse
 • Muskelsmerter i skulderen
 • Nakkeprolaps som gir skuldersmerter

Åse-Line Baltzersen

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mer

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mindre

Bestill time til utredning av skulderen din

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor

Christine har lang erfaring med å behandle skader og smerter i skulderen. Hun har over flere år behandlet skulderskader hos toppidrettsutøvere og vært kiropraktor for blandt annet New Zealands rugbylandslag.

Les mer

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har en helhetlig tilnærming til behandling av skulderplager. Han er veldig opptatt av rehabilitering og opptrening for å få et varig og optimalt resultat.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på skuldersmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får time til utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.