Vi hjelper deg med slimposebetennelse i hoften

Bestill time

Vi hjelper deg med slimposebetennelse og andre årsaker til hoftesmerter

Hovedsymptomene på slimposebetennelse i hoften er smerter akkurat på utsiden av hoften eller i setet. Vanligvis strekker smerten seg også ned på utsiden av låret. I tidlig fase av av slimposebetennelse vil smerten ofte kunne beskrives som skarp og intens, men gradvis vil karakteren endre seg til en kraftig verkende smerte i store deler av hofteområdet.

Smerten ved slimposebetennelse, eller bursitt som det også heter, er stort sett verst på natten, hvis du ligger på den vonde hoften, eller når du reiser deg fra en stol etter å ha sittet en stund. Du vil også kunne oppleve at smerten blir verre når du går lengre turer, går opp trapper eller sitter på huk.

Hvis du kan svare JA på ett eller flere av disse spørsmålene bør du vurdere å få utredet hoften din.

 • Du har smerter på siden av hoften, gjerne med noe spredning på ytterside av låret.
 • Du har hatt smerter i mer enn 2 uker som gradvis forverres
 • Smerten kjennes skarp ut, eller kraftig verkende
 • Du har forsøkt betennelsesdempende eller smertestillende medisiner uten god effekt
 • Smerten kjennes mest når du ligger på hoften, du har smerter på natten, eller når du reiser deg fra en stol
 • Smerten forverres hvis du går lengre turer, går oppover trapper eller hvis du sitter på huk

Tilstander vi ofte utreder og/eller behandler:

 • Slimposebetennelse i hoften
 • Hofteimpingement
 • Snapping hip
 • Artrose i hoften
 • Labrumskade (leddleppe)
 • Lyskebrokk
 • Senebetennelse i hoften

Majken Korsager

Etter flere år med smerter i lyske, hofte og korsrygg fikk jeg til slutt hjelp av Alex Horne. Han fant raskt ut at det var psoas major som forårsaket både smertene og den nedsatte bevegeligheten. Etter litt over et halvt år med målrettet behandling og trening er jeg nå i… Les mer

Etter flere år med smerter i lyske, hofte og korsrygg fikk jeg til slutt hjelp av Alex Horne. Han fant raskt ut at det var psoas major som forårsaket både smertene og den nedsatte bevegeligheten. Etter litt over et halvt år med målrettet behandling og trening er jeg nå i stand til igjen å gå toppturer, dra pulk og løpe. Alex sin ekspertise og profesjonelle tilnærming til å finne årsaken til problemene og ikke bare behandle symptomene, har vært uvurderlig for at jeg har fått tilbake bevegeligheten, en smertefri hverdag og igjen kan leve et aktivt liv. Les mindre

Bestill time til utredning av din hoftesmerte

Alex Horne

Kiropraktor MNKF

Alex har spesialkompetanse på hofteplager og han har han har behandlet veldig mange med slimposebetennelse. Han hjelper alt fra profesjonelle utøvere til mosjonister, i tillegg til de som ikke er like aktive.

Les mer

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen jobber med de fleste plager som rammer bena, inkludert hofte- og fotsmerter.

Les mer

Derfor bør du velge oss

 • Vi har spisskompetanse på hofteplager
 • Alle våre kiropraktorer er autorisert helsepersonell
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi henviser til fastlege eller spesialist ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.