Behandling av Jumpers Knee

Bestill time

Dette er jumpers knee

Jumpers knee, eller patellar tendinopati, er en irritert og smertefull patellarsene under kneet. Dette er en overbelastningsskade som gradvis oppstår, gjerne over flere uker og mnd. Oftest vil smerten ved jumpers knee komme gradvis og blir verre og verre, men noen ganger kan den oppstå brått.

Flere utøvere fortsetter ofte å trene og konkurere helt til problemet er så ille at de blir nødt til å oppsøke behandling. Å vente så lenge er ikke alltid en god strategi. Heldigvis er det mye som kan gjøres for å både behandle og forebygge at du får tilbake plagene ved jumpers knee. Hos oss har vi lang erfaring med denne type overbelastningsskader.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt kneet

 • Du har smerter på forsiden av kneet, enten rett under kneskålen eller på senefestet på leggbeinet
 • Smerten blir verre ved sprint, hopping eller finting
 • Du trener idrett som innebærer mye hopping slik som volleyball, høydehopp eller feks basketball
 • Du trener mye og ha økt eller endret treningsmengde eller skotøy

Slik behandler vi Jumpers Knee

 • Rehabiliterings- og forebyggende øvelser
 • Trykkbølgebehandling
 • Manuelle behandlingsteknikker
 • Tørrnålebehandling
 • Medisinsk laserbehandling
 • Råd om avlastende treningsformer
 • Teiping

Jonathan Bruns

Kim er en utmerket kiropraktor! Etter mange år med rugbyskader og generell vanskjøtsel av disse skadene, utviklet jeg kroniske smerter i ryggen og  hoftene. Kim har ikke bare hjulpet meg å behandle disse skadene, men også  hjulpet meg med rehabilitering og forebygging av nye plager. Jeg anbefaler Kim! Les mer

Kim er en utmerket kiropraktor! Etter mange år med rugbyskader og generell vanskjøtsel av disse skadene, utviklet jeg kroniske smerter i ryggen og  hoftene. Kim har ikke bare hjulpet meg å behandle disse skadene, men også  hjulpet meg med rehabilitering og forebygging av nye plager. Jeg anbefaler Kim! Les mindre

Kneundersøkelse pris 750 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med utredelse og behandling av overbelastningsskader i kne. Han har i mange år behandlet flere idrettsutøvere med forskjellig typer av kneskader som feks jumpers knee.

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med jumpers knee hos håndballspillere. Hun bruker trykkbølgebehandling, nålebehandling og andre manuelle teknikker.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på jumpers knee og andre kneproblemer
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.