Nakkesmerter

Bestill time

Vi hjelper deg med nakkesmerter

Nakkesmerter er en vanlig tilstand som kan oppstå av ulike årsaker og påvirke evne til å utføre daglige aktiviteter og opprettholde en god livskvalitet. Nakkesmerter kan variere fra milde og forbigående til alvorlige og langvarige, og de kan ha flere underliggende årsaker.

Typiske symptomer på nakkesmerter inkluderer smerte eller ubehag i nakken, vanligvis lokalisert til baksiden av nakken, men kan også spre seg til skuldrene eller øvre del av ryggen. Mange opplever stivhet og begrenset bevegelse i nakken, spesielt når du prøver å snu hodet eller bevege det opp og ned. Noen opplever også ømhet i musklene i nakken, spesielt rundt skulderpartiet og hodepine. For noen kan smerten stråle ut til armene eller ned i ryggen, eller gi nummenhet eller prikking i armene eller hendene, spesielt hvis nakkesmertene skyldes nerverotirritasjon.

Disse symptomene kan variere i intensitet og varighet avhengig av årsaken til nakkesmertene og individuelle faktorer. Det er viktig å oppsøke medisinsk hjelp hvis nakkesmertene er alvorlige, vedvarer over tid eller påvirker dagliglivet betydelig. En kiropraktor kan hjelpe med å diagnostisere årsaken til nakkesmertene og anbefale en passende behandlingsplan, for å lindre symptomer og forbedre nakkefunksjonen.

Svarer du ja på et av spørsmålene bør du få undersøkt nakken

 • Smerte eller ubehag i nakken i mer enn 6 uker.
 • Stivhet og begrenset bevegelse i nakken
 • Ømhet i musklene i nakken og rundt skuldrene
 • Hodepine, spesielt i bakhodet eller tinningene
 • Smerte som kan stråle ut til skuldrene, armene eller øvre del av ryggen
 • Nummenhet eller prikking i armene eller hendene
 • Muskelstivhet og spenninger i nakken, ved langvarig stillesitting
 • Økt ubehag ved bestemte bevegelser eller stillinger

Tilstander vi ofte utreder og/eller behandler:

 • Nakkesmerter
 • Kink i nakken
 • Stivhet i nakken
 • Prolaps i nakken
 • Stenose i nakken
 • Nakkehodepine
 • Spenningshodepine

Åse-Line Baltzersen

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mer

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mindre

Bestill time til utredning av dine nakkesmerter

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor

Christine har stor interesse for behandling av nakkesmerter. Hun bruker ofte en kombinasjon av manuelle teknikker, massasje/tørrnåler og rehabiliterings øvelser for å få deg tilbake til full funksjon så raskt som mulig.

Les mer

Kim Orderud

Kiropraktor MNHO

Han veldig lang erfaring med både akutte og langvarige prolapsproblemer i nakken. I tillegg til lang erfaring har Kim også tatt en mastergrad i Nevrovitenskap med fordypning i prolaps.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på nakkesmerter
 • Alle våre kiropraktorer er autorisert helsepersonell
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi kommuniserer med din fastlege og henviser videre ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.