Bestill time

Bestill direkte fra vår nettside nedenfor eller Klikk her for å gå videre til vår nettbestilling i Helseboka.
(du må logge inn med Bank-ID for å bekrefte timen. Vi vet det er litt pes, men det er for din sikkerhet)
Klikk her for priser

Avbestiller du før kl 12 arbeidsdagen før, slipper du å bli belastet for timen.

Positive omtaler

Erika Dahlen

Erika Dahlen

Jeg var uheldig og opplevde flere feiloperasjoner på min ankel, så etter fire operasjoner sitter jeg igjen med en veldig komplisert ankel med mye ekstra skade og sårbarhet. Fra første time fikk Espen god forståelse og oversikt, og har gjort en fantastisk jobb med mindre gode forutsetninger. Han finner gode løsninger og tilpasser seg problematikken, og jeg føler meg alltid trygg under behandling hos han. Oppfølging og vedlikehold hos han er blitt avgjørende for en litt mer fungerende hverdag, og han har fått til ting med ankelen verken ortopeder eller andre helsepersonell mente var sannsynlig.

Tom Daniel Kirkholt

Tom Daniel Kirkholt

Jeg gikk til Asbjørn grunnet plager etter hjernerystelse, han fant ut det var krystallsyke og jeg ble raskt bedre etter 3 behandlinger og samtidig har jeg fått oppfølging nakkehodepine som jeg fikk etter smellen. Der øvelsene han ga meg i tillegg til behandling fungerte så jeg kunne holde meg i jobb i denne perioden.

Marius Myhre Fartum

Marius Myhre Fartum

Jeg har fått god hjelp av Asbjørn etter å vært plaget lenge med nakkehodepine. Tidligere førte muskelspenningene i nakken til hodepine, men med god oppfølging er jeg nå mye bedre. Jeg er veldig fornøyd med behandlingen.

Gro Urbye

Gro Urbye

Utrolig hva Espen får til. Rask og kunnskapsrik. Kom med ikke de helt store forventningene. Gått med verkende føtter i flere år, gruet meg til å gå ut av sengen hver morgenen.
Bedring kom med en gang. Han fant de vonde stedene og behandler med sikker hånd. Han lærer og forteller samtidig, så jeg kan forebygge selv. Gleder meg til hver time : )
Hvorfor gjorde jeg ikke dette før?

Eva Smorodina

Eva Smorodina

Jeg har hatt knesmerter i flere år, delvis knyttet til min aktive deltakelse i sport, spesielt sprangridning. Alex Horne ved Ullevål Kiropraktorklinikk hjalp meg med å bli bedre. Alex diagnostiserte meg med patellofemoralt smertesyndrom. Han forklarte tilstanden og behandlet plagene mine, og tilbød ytterligere hjelp gjennom YouTube-kanalen sin. I tillegg lærte jeg hvilke øvelser jeg skulle gjøre hjemme etterpå for å forebygge at disse problemene kommer tilbake. Tusen takk til Alex Horne og Ullevål Kiropraktorklinikk for å gjøre meg bedre!

Lena Thorsmæhlum

Lena Thorsmæhlum

Har gått igjennom flere perioder med vond rygg og prolaps. Kim har hjulpet meg på alle mulige måter og hatt tett oppfølging av meg helt utenom hva man kan forvente. Kim bryr seg virkelig om sine pasienter og er veldig dyktig og kunnskapsrik! Min beste pasientopplevelse noensinne.

Miriam Myhren Bouchleh

Miriam Myhren Bouchleh

Jeg kan virkelig anbefale Espen på det sterkeste. Han har en utrolig god kombinasjon av å lytte, være løsningsorientert, realistisk og skape følelsen av et samarbeid. I tillegg er han utrolig dyktig som behandler, og jeg følte at han hele tiden ville forsikre seg om at jeg forstod hvorfor og hva han gjorde i klinikken. Han fokuserer ikke kun på behandlinger som utføres på klinikken, men også på hvordan jeg selv kunne forebygge og «behandle meg selv» hjemme med diverse verktøy, rehab øvelser og treningsprogrammer.

Espen er dyktig på flere områder, og er utrolig flink til å se hele mennesket og forstå byrden smerte, en skade eller en vondte kan påføre.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.