Bestill time

Bestill direkte fra vår nettside nedenfor eller Klikk her for å gå videre til vår nettbestilling i Helseboka.
(du må logge inn med Bank-ID for å bekrefte timen. Vi vet det er litt pes, men det er for din sikkerhet)
Klikk her for priser

Avbestiller du før kl 12 arbeidsdagen før, slipper du å bli belastet for timen.

Positive omtaler

Erika Dahlen

Erika Dahlen

Jeg var uheldig og opplevde flere feiloperasjoner på min ankel, så etter fire operasjoner sitter jeg igjen med en veldig komplisert ankel med mye ekstra skade og sårbarhet. Fra første time fikk Espen god forståelse og oversikt, og har gjort en fantastisk jobb med mindre gode forutsetninger. Han finner gode løsninger og tilpasser seg problematikken, og jeg føler meg alltid trygg under behandling hos han. Oppfølging og vedlikehold hos han er blitt avgjørende for en litt mer fungerende hverdag, og han har fått til ting med ankelen verken ortopeder eller andre helsepersonell mente var sannsynlig.

Gro Urbye

Gro Urbye

Utrolig hva Espen får til. Rask og kunnskapsrik. Kom med ikke de helt store forventningene. Gått med verkende føtter i flere år, gruet meg til å gå ut av sengen hver morgenen.
Bedring kom med en gang. Han fant de vonde stedene og behandler med sikker hånd. Han lærer og forteller samtidig, så jeg kan forebygge selv. Gleder meg til hver time : )
Hvorfor gjorde jeg ikke dette før?

Eva Smorodina

Eva Smorodina

Jeg har hatt knesmerter i flere år, delvis knyttet til min aktive deltakelse i sport, spesielt sprangridning. Alex Horne ved Ullevål Kiropraktorklinikk hjalp meg med å bli bedre. Alex diagnostiserte meg med patellofemoralt smertesyndrom. Han forklarte tilstanden og behandlet plagene mine, og tilbød ytterligere hjelp gjennom YouTube-kanalen sin. I tillegg lærte jeg hvilke øvelser jeg skulle gjøre hjemme etterpå for å forebygge at disse problemene kommer tilbake. Tusen takk til Alex Horne og Ullevål Kiropraktorklinikk for å gjøre meg bedre!

Lena Thorsmæhlum

Lena Thorsmæhlum

Har gått igjennom flere perioder med vond rygg og prolaps. Kim har hjulpet meg på alle mulige måter og hatt tett oppfølging av meg helt utenom hva man kan forvente. Kim bryr seg virkelig om sine pasienter og er veldig dyktig og kunnskapsrik! Min beste pasientopplevelse noensinne.

Miriam Myhren Bouchleh

Miriam Myhren Bouchleh

Jeg kan virkelig anbefale Espen på det sterkeste. Han har en utrolig god kombinasjon av å lytte, være løsningsorientert, realistisk og skape følelsen av et samarbeid. I tillegg er han utrolig dyktig som behandler, og jeg følte at han hele tiden ville forsikre seg om at jeg forstod hvorfor og hva han gjorde i klinikken. Han fokuserer ikke kun på behandlinger som utføres på klinikken, men også på hvordan jeg selv kunne forebygge og «behandle meg selv» hjemme med diverse verktøy, rehab øvelser og treningsprogrammer.

Espen er dyktig på flere områder, og er utrolig flink til å se hele mennesket og forstå byrden smerte, en skade eller en vondte kan påføre.

Kenneth Dreyer

Kenneth Dreyer

Har besøkt Espen i forbindelse med en plage jeg hadde i foten. Han identifiserte raskt hva problemet var og la opp et program videre. Han traff blink og foten min har på kort tid blitt langt bedre - og jeg noen erfaringer rikere om egen kropp.

Espen er dyktig, kunnskapsrik og god på å lytte og kommunisere. Anbefales på det varmeste

Håkon Atle Jakobsen

Håkon Atle Jakobsen

Espen Holth forstod meg og min problemstilling på en måte som ingen av mine tidligere behandlere hadde gjort. Jeg kom til han med langtidssmerter, og som resultat av det: nedstemthet og følelsen at livet mitt var på vent. Men han fikk tilbake troen min på meg selv og lærte meg mye om hvor flerdimensjonal smerte er. Han ga meg hjelpsomt lesestoff, og treningsprogram og fikk meg til å utfordre meg selv på trygge og sikre måter. Jeg vil anbefale de som har blitt skuffet av eller "gitt opp på" av tidligere behandlere, å ta turen til Espen. Han hjalp meg tilbake til toppen, og etter ett år med veiledning fra han sitter jeg med følelsen å ha fått livet tilbake. I tillegg er han en kjernekar!