Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen er kiropraktor ved Ullevål Kiropraktorklinikk og behandler smerter i rygg og nakke, i tillegg til smerter i hofte og føtter.  Espen har mye fokus på opptrening og rehabilitering.

Espen har jobbet som kiropraktor siden 2016. Han ble uteksaminert fra Welsh Institute of Chiropractic (University of South Wales) i 2016 med en Mastergrad i Kiropraktikk. Etter å ha jobbet i Storbritannia i to år som kiropraktor flyttet Espen til Norge i 2018, og fikk da lisens som autorisert helsepersonell.

Når Espen jobbet i Storbritannia jobbet han med nasjonale og internasjonale atleter innenfor rugby, fotball og friidrett og fikk en økende interesse for behandling av plager i de nedre ekstremiteter som blant annet plantar fascitt, og mortons nevrom.

I tillegg har Espen jobbet mye med utredelse og behandling av krystallsyke og nakkesvimmelhet.

Espen Holth er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og er autorisert som helsepersonell av Helsedirektoratet

 

Positive omtaler

Mette Kvam

Mette Kvam

Ble veldig godt mottatt av kiropraktor Espen. Han greide faktisk å gjøre meg bedre allerede ved første besøk.... Les mer

Ble veldig godt mottatt av kiropraktor Espen. Han greide faktisk å gjøre meg bedre allerede ved første besøk. Sammen har vi valgt at jeg går der et par ganger til for å løse mine problemer best mulig. Anbefaler virkelig Ullevål Kiropraktorklinikk. Rask time og kiropraktoren var virkelig dyktig!!!
Les mindre
Maria Haaland

Maria Haaland

Fantastisk god behandling og god oppfølging. Anbefaler klinikken på det varmeste, med en spesiell anbefaling av... Les mer

Fantastisk god behandling og god oppfølging. Anbefaler klinikken på det varmeste, med en spesiell anbefaling av kiropraktor Espen Holth.

Les mindre
Dr. Sølve Sesseng

Dr. Sølve Sesseng

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode... Les mer

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til faglig kompetanse og tett oppfølgning.

Dr. Sølve Sesseng er radiolog med særlig interesse for muskel- og skjelett, og har tidligere hatt det øverste faglige ansvar for muskel- og skjelett-radiologi på Ullevål sykehus. Han arbeider nå som MR-radiolog på Kongsvinger sykehus.

Les mindre

Blogginnlegg av Espen Aag Holth

Image: Droppfot

Droppfot

19 okt 2021 in fotsmerter

Ved skade eller sykdom av peroneusnerven kan vi utvikle en tilstand kalt droppfot, der du ikke fysisk lenger klarer å...
Image: Sinus tarsi syndrom

Sinus tarsi syndrom

04 mar 2021 in fotsmerter

Sinus tarsi syndrom er en kronisk smertefull tilstand langs yttersiden av ankelen på grunn av skade. I denne...
Image: <thrive_headline click tho-post-10581 tho-test-187>Utetrening i Oslo</thrive_headline>

Utetrening i Oslo

01 mar 2021 in trening

I 2020 ble hverdagen snudd på hodet, mange fikk en ny hverdag med hjemmekontor, treningssentre ble stengt, og vi...
Image: <thrive_headline click tho-post-7967 tho-test-165>Fotens anatomi</thrive_headline>

Fotens anatomi

04 feb 2020 in fotsmerter

Mange oppsøker kiropraktorer for alt fra akutte til langvarige fotplager. Der noen har en god forståelse av hvordan...
Image: <thrive_headline click tho-post-7705 tho-test-155>Styrketrening</thrive_headline>

Styrketrening

27 okt 2019 in trening

I rehabiliteringen av mange skader blir mange pasienter anbefalt styrketrening. I denne artikkelen skal vi gå nærmere...
Image: Akillesbetennelse

Akillesbetennelse

02 okt 2019 in fotsmerter

Akillessenen er den tykkeste og sterkeste senen vi har i kroppen vår. Akillessenen er lokalisert der de to største...
Image: <thrive_headline click tho-post-6945 tho-test-137>Beinhinnebetennelse</thrive_headline>

Beinhinnebetennelse

09 jun 2019 in fotsmerter

Beinhinne (periosteum) er en hinne som omgir alle knokler i kroppen vår forutenom leddoverflatene. Beinhinnen fungerer...

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.