Behandling av plantar fascitt

Bestill time

Dette er plantar fascitt

Plantar fascitt gir sterke smerter under hælen og fremover i foten. Det er en av de vanligste årsakene til smerter i føtter.

Det gjør som oftest vondt når du tråkker ned på foten. Og smertene er ofte verst på morgenen eller etter lengre perioder uten bevegelse.

Denne tilstanden kommer normalt sett på grunn av langvarig slitasje og irritasjon av plantar fascia senen, men kan også komme etter akutt overbelastning.

Det er flere tilstander som kan ligne på plantar fascitt, det er derfor viktig at riktig diagnose er satt før behandlingen starter. Dette kan vi hjelpe deg med.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt foten

 • Smerten i hælen er verst på morgenen eller etter stillesittende perioder
 • De første skrittene ut av sengen er som oftest vondest
 • Smertene i foten hemmer deg fra det du ønsker å gjøre
 • Smertene går utover arbeidet ditt eller du er sykemeldt
 • Du har allerede blitt diagnotisert med plantar fascitt

Slik behandler vi plantar fascitt

 • Rehabiliteringsøvelser
 • Trykkbølgebehandling
 • Manuelle behandlingsteknikker
 • Tørrnålebehandling
 • Medisinsk laserbehandling

Åse-Line Baltzersen

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mer

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mindre

Fotundersøkelse pris 750 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med utredelse og behandling av fotproblemer. Han har over flere år behandlet alt fra idrettsutøvere til kontorarbeidere for plantar fascitt.

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med plantar fascitt og andre fotsmerter. Hun bruker trykkbølgebehandling og andre manuelle teknikker.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på fotsmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.