Frossen Skulder

Bestill time

Dette er frossen skulder

Frossen skulder er en tilstand som påvirker skulderleddet og da spesielt leddkapslen i skulderen.  Frossen skulder kan oppstå akutt eller komme snikende over en lengre periode, første tegn er redusert bevegelighet og smerter når du prøve å løfte armen ut til siden. Vanlig forløp videre er at skulderen først blir smertefull og stiv, og deretter stivner skulderen delvis eller helt.

Det kan ta opp til 3 år, noen ganger mer, for at skulderen får full bevegelse uten smerter.  Ved hjelp av riktig behandling, øvelser og oppfølging vil prosessen kunne gå over raskere.

Spesielt utbredt er dette blant kontorister der ofte ensidig arbeidsstilling med armene litt ut og frem fra kroppen gir høy belastning på skuldrene.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt skulderen

 • Det er smerte i eller rett nedenfor skulderleddet
 • Det er utstrålende smerter i arm eller nakke
 • Du har vanskeligheter med å løfte armen
 • Det er smertefullt å ta av/på jakke eller liknende
 • Du har verkende smerte i skulderen om nettene

Dette kan vi hjelpe deg med

 • en grundig undersøkelse
 • tilpassede øvelser for deg og din tilstand
 • målrettet behandling
 • henvisning til spesialist, bildediagnostikk eller sykemelding ved behov

Åse-Line Baltzersen

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mer

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =) Les mindre

Bestill time til utredning av din skuldersmerte

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor

Christine er en ekte skuldernerd. Hun undersøker grundig skulder, nakke og brystregion før hun, sammen med deg, legger opp en videre plan for utredning eller behandling.

Les mer

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har flere års erfaring med utredning av kompliserte skulderplager. Han kan hjelpe deg hvis du har frossen skulder.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på skulder
 • Alle våre terapeuter er autorisert av Helsedirektoratet
 • Du får time til utredning i løpet av 5 virkedager
 • Vi kan rekvirere Ultralyd, MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med fastlegen din og henviser til ortoped ved behov.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.