window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-25179195-1');

Kiropraktorvakt åpen i Julen 2023

Vi holder åpent med reduserte åpningstider i  Julen 2023. I tillegg samarbeider vi med andre lokale kiropraktorer i Oslo med å drifte kiropraktorvakt i de røde dagene. Ring oss på 21046460 for å bestille time!

Hvis ryggen eller nakken blir trøblete i Julen har du mulighet til å få hjelp hos erfaren kiropraktor på Ullevål Kiropraktorklinikk, sentralt plassert på Ullevål Sykehus i Oslo.

Det er lett fremkommelig og enkel parkering rett utenfor klinikken.

Åpningstider i Julen og Nyttår :

23.12 : Kiropraktorvakt/Telefonvakt 21046460
24.12-26.12: Kiropraktorvakt/Telefonvakt 21046460
27.12: Åpen 1200-1500
28.12: Åpen 0900-1500
29.12: Åpen 0800-1500
30.12: Kiropraktorvakt/Telefonvakt 21046460
31.12: Kiropraktorvakt/Telefonvakt 21046460
01.01: Kiropraktorvakt/Telefonvakt 21046460

Du kan bestille time til oss ved å ringe oss på 21046460 eller bruke vår onlinebooking nedenfor:

Slik kommer du fram til  Ullevål Kiropraktorklinikk:

Ullevål Kirorpraktorklinikk holder til på Ullevål Sykehus kort vei fra Oslo sentrum. Det er gratis parkering utenfor.

Kiropraktorvakt med samarbeidene klinikker

Vi legger ut fortløpende informasjon om andre samarbeidende klinikk.

Vi ønsker dere en God Jul og et Godt nyttår!

Takk til Kiropraktorsenteret i Sarpsborg for bruk av illustrasjon

LAST NED ARTIKKEL

Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.  Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

  Kontakt oss

  Kim behandler smerter i nakke og rygg. Han har tatt en mastergrad i nevrovitenskap og fordypet seg i isjias og prolaps. Kim er kiropraktor ved Ullevål Hageby Legesenter og du kan bestille time direkte til han her.

  Vi bruker informasjonskapsler

  Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

  Dine innstillinger for informasjonskapsler

  Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.