Kiropraktorvakt åpen i Julen 2019

Ingen rangeringer enda.

Vi holder åpent med reduserte åpningstider i  Julen 2019. I tillegg samarbeider vi med andre lokale kiropraktorer i Oslo med å drifte kiropraktorvakt i de røde dagene. Ring oss på 21046460 for å bestille time!

Hvis ryggen eller nakken blir trøblete i Julen har du mulighet til å få hjelp hos erfaren kiropraktor på Ullevål Kiropraktorklinikk, sentralt plassert på Ullevål Sykehus i Oslo.

Det er lett fremkommelig og enkel parkering rett utenfor klinikken.

Åpningstider i Julen og Nyttår :

23.12 : Åpent 0800 - 1600
24.12-26.12: Kiropraktorvakt på Din Helse Bjølsen
Fredag 27.12: Åpent  1230-1500
Lørdag 28.12-29.12: Kiropraktorvakt på Atlasklinikken og Din Helse Bjølsen
30.12: Åpen 0700-1600
31.12: Åpen 1000-1600
01.01: Kirorpaktorvakt på Din Helse Bjølsen

Du kan bestille time til oss ved å ringe oss eller bruke vår onlinebooking nedenfor:

Slik kommer du fram til  Ullevål Kirorpaktorklinikk:

Ullevål Kirorpraktorklinikk holder til på Ullevål Sykehus kort vei fra Oslo sentrum. Det er gratis parkering utenfor.

 

Kiropraktorvakt med samarbeidene klinikker

Nedenfor har vi satt opp kontaktinformasjon til våre samarbeidene klinikker som også har kiropraktorvakt i julen.

Slik finner du Din Helse Bjølsen

Klinikken ligger sentralt plassert i Bjølsenhallen på Bjølsen. De kan kontaktes på tlf 22951114

Slik finner du Atlasklinikken

Klinikken ligger midt i smørøyet i Oslo sentrum, rett ved siden av Rådhuset på Fritjof Nansensplass. De kan kontaktes på tlf 22331050.

 

 

Vi ønsker dere en God Jul og et Godt nyttår!

 

 

 

Takk til Kiropraktorsenteret i Sarpsborg for bruk av illustrasjon

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Kim behandler smerter i nakke og rygg. Han har fordypet seg i isjias og prolaps. Kim er kiropraktor ved Ullevål Hageby Legesenter, i tillegg til å studere til master i nevrologi på Bournemouth University.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.