Behandling av Artrose i Kne

Bestill time

Dette er kneartrose

Artrose i kne, også kalt slitasjegikt, er en slitasjeskade i bruskvevet i kneet som gradvis blir verre etterhvert som vi blir eldre. Det er spesielt de vektbærende leddene i kne og hofte som blir mest utsatt for slitasje grunnet den store påkjenningen disse leddene utsettes for gjennom et langt liv.

Artrose gir en gradvis forverrelse over flere år, og det er oftest verst om morgenen eller etter å ha hvilt litt. Normalt sett blir det bedre med litt bevegelse til du har "varmet opp" om morgenen en times tid. Flere kan også oppleve å bli verre i knærne ved dårlig vær, derav at noen spå  været ved å "kjenne det på gikta".

Heldigvis finnes behandling og forebyggende tiltak som en kiropraktor kan hjelpe deg med.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt kneet

 • Du har gradvis økende smerter i kneet
 • Det føles ømt, hovent og det er hevelse rundt kneet
 • Kneet er stivt og du har redusert bevegelighet
 • Det er spesielt stivt i leddet om morgenen
 • Du har vondt for å gå og kan også halte litt
 • Det er smerter når du hviler eller sover

Slik behandler vi kneartrose

 • Rehabiliterings og forebyggendeøvelser
 • Råd og oppfølging av trening og bevegelse
 • Trykkbølgebehandling
 • Manuelle behandlingsteknikker
 • Tørrnålebehandling
 • Medisinsk laserbehandling
 • Kostholdsråd

Dr. Sølve Sesseng

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til… Les mer

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til faglig kompetanse og tett oppfølgning. Dr. Sølve Sesseng er radiolog med særlig interesse for muskel- og skjelett, og har tidligere hatt det øverste faglige ansvar for muskel- og skjelett-radiologi på Ullevål sykehus. Han arbeider nå som MR-radiolog på Kongsvinger sykehus. Les mindre

Kneundersøkelse pris 750 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med utredelse og behandling av kneplager. Han har over flere år behandlet alt fra idrettsutøvere til kontorarbeidere med kneslitasje og artroseproblematikk.

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med artrose og andre knesmerter. Hun benytter laserbehandling, trykkbølgebehandling, nåler og andre manuelle teknikker.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på knesmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.