Sara Nordanger

Kiropraktor MNKF

Kiropraktor Sara Nordanger jobber på Fetsund Kiropraktorsenter. For å få kontakt med henne kan du trykke her.

Kiropraktor Sara Nordanger er utdannet ved Welsh Institute of Chiropractic . Dette er en 5-årig universitetsutdannelse etterfulgt av en 1-årig turnustjeneste. Hun var ferdig utdannet i 2015 og tok turnustjenesten ved Kiropraktorklinikken – bevegelse i sentrum på Røros og Tynset og har senere arbeidet  som autorisert kiropraktor ved Ullevål kiropraktorklinikk. Hun har i disse årene fått bred erfaring i behandling av nerve-, muskel- og skjelettplager hos pasienter i alle aldre. Hun har etterutdanningskurs og spesialisert seg i behandling av gravide og barn, samt tørrnålteknikk (dry needling) som innebærer behandling av muskelknuter (triggerpunkter) med bruk av nål. Hun er medlem av Norsk Kiropraktorforening

Spesielle interesseområder:

Halebensmerter
Behandling av gravide og barn.
Nakkesmerter, hodepine og svimmelhet
Rygg og hofteplager
Prolaps og isjias

Positive omtaler

Fastlege Ragnhild Strand

Fastlege Ragnhild Strand

Jeg har jobbet tett sammen med Sara Nordanger i mer enn ett år og hun har fått meg til å endre synet på... Les mer

Jeg har jobbet tett sammen med Sara Nordanger i mer enn ett år og hun har fått meg til å endre synet på kiropraktikken. Hun er en svært dyktig kliniker. Stiller eksakte diagnoser og får folk bra og i gang igjen med egenbehandling og trening. Hun vet også når hun skal «ligge unna» og ikke behandle.
Anbefales varmt!

Les mindre
Therese Kringen Roesen

Therese Kringen Roesen

Jeg vil anbefale Ullevål Kiropraktorklinikk på det sterkeste! Jeg er gravid og 30 uker på vei. Har hatt av og på... Les mer

Jeg vil anbefale Ullevål Kiropraktorklinikk på det sterkeste! Jeg er gravid og 30 uker på vei. Har hatt av og på med smerter i ryggen i et års tid, og vært spesielt plaget under svangerskapet. Etter en behandling hos kiropraktor Sara Nordanger ble jeg kvitt plagene og ryggen er nå som en drøm. Det viste seg at jeg hadde bekkenlåsning. Sara kom med mange gode råd og tips til forebyggende øvelser. Jeg vil anbefale alle gravide til å bestille en time hos dyktige Sara Nordanger.

Les mindre
Sindre Wiig Nordby

Sindre Wiig Nordby

Var helt låst i ryggen i går og ringte rundt med nesten litt panikk. Alle var fullbooket, men når jeg ringte... Les mer

Var helt låst i ryggen i går og ringte rundt med nesten litt panikk. Alle var fullbooket, men når jeg ringte Ullevål kiropraktorklinikk sa Sara Nordanger hun kunne behandle meg når hun var ferdig med alle andre pasienter for dagen. Det ble knekking og akupunkturnåler og en mye bedre rygg??

Les mindre

Blogginnlegg av Sara Nordanger

Image: Sex i svangerskapet

Sex i svangerskapet

10 jun 2019 in svangerskap

Så lenge det er behagelig - go for it! Mange gravide (og deres partnere) lurer på om det er trygt å ha sex i...

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.