Barnekiropraktorer i Oslo

Artiklene på ullevalkiropraktor.no er skrevet av kiropraktorer med lang erfaring med rygg, nakke og andre muskel- og skjelettplager.

Alle artikler blir gjennomgått av en av våre redaktører med medisinsk bakgrunn (kiropraktor). Ved behov konferer vi med vårt medisinske fagpanel.

Vi  er nøye på å bruke kildehenvisning i artiklene, men vårt fokus er å skrive lettfattelige artikler for folk flest.

Vi ønsker at våre artikler skal være så nøyaktig som mulig. Oppdager du feil eller mangler, setter vi stor pris på om du gir beskjed om dette.

LES MER: Kvalitetssikring av vårt medisinske fagpanel

Trenger du en kiropraktor som behandler spedbarn i Oslo? Våre  kiropraktorer som behandler spedbarn, Helene Mejdell, Sara Nordanger og meg selv Therese Aarsæther, blir travlere og travlere og har ofte ikke kapasitet til å ta inn nye spedbarnspasienter. Dette er utrolig synd for de familiene vi ikke kan hjelpe og som vi dessverre er nødt til å avvise. Vi jobber iherdig med å finne en ekstra barnekiropraktor som forhåpentlig kan komme igang i løpet av sommer 2020.

Vi har alltid et ønske om at de som kontakter oss skal få den beste oppfølgingen de kan der de bor, derfor prøver vi å hjelpe så godt vi kan med å anbefale dyktige barnekiropraktorer de kan gå til hvis ikke vi kan hjelpe selv.

For å gjøre dette enda enklere for deg som bruker sidene våre, har vi satt opp en liste med kiropraktorer i Oslo som behandler spedbarn og som vi trygt kan anbefale deg å dra til.

Vi anbefaler kun kiropraktorer som er medlemer av Norsk Forening for Barnekiropraktikk (interesseorganisasjonen for medlemmmer av Norsk Kiropraktorforening med særlig interesse for behandling av barn). Jeg anbefaler selvfølgelig kun de jeg trygt kunne latt behandlet min egen sønn, og flere av de vi anbefaler har faktisk behandlet sønnen min.

Ullevål Kiropraktorklinikk  -  på Ullevål Universitetssykehus

Vi på Ullevål Kiropraktorklinikk, behandler primært pasienter som naturlig sogner til klinikken vår og som bor eller jobber i bydelene Nordre Aker, St. Hanshaugen, Sagene og Frogner. Men, spedbarnspasienter prøver vi å hjelpe uansett hvor i Oslo-området dere bor. Hvis du finner en ledig time i online bookingen nedenfor er du hjertlig velkommen til å bestille time til oss.  Det er kun  Therese Aarsæther og  Sara Nordanger som behandler spedbarn i vår klinikk.

Slik finner du fram til Ullevål Kiropraktorklinikk

Klinikken ligger i Kirkeveien 166, sentralt plassert på Ullevål Universitetssykehus. Vi holder til i andre etasje i  Bygg 73, samme bygning som Sykehusapotektet og Espresso House. Det er gratis parkering utenfor bygningen (husk å registrere skiltnummer i vår resepsjon).  Er det fullt på parkeringsplassen rett utenfor, er det også 6 gratisplasser til våre pasienter, rett på andre siden av inngangen til Kiwi.

Du kan ta buss nr 20 og 25 eller trikk nr 17 og 18 stoppested Ullevål Sykehus.  Se google-kartet nedenfor for veibeskrivelse.

Elisabeth Aas-Jakobsen - Bekken og Barn Skøyen

Elisabeth er grunnleggeren av Bekken og Barn-kjeden og ansees som den aller fremste på behandling av spedbarn med plager i muskel og skjelettaparatet. Det var ikke uten grunn at jeg selv valgte å få hjelp av henne til min egen sønn da han hadde blitt litt stram i nakken etter fødselen. I tillegg til at hun har vanvittig mye erfaring med behandling av spedbarn har var hun også en av de første i Norge til å fullføre videreutdanning i barnekiropraktikk (master i pediatri) og hun ble i år blant særdeles få til å bli de første spesialistene i barnekiropraktikk.

I tillegg til Elisabeth er det flere andre kiropraktorer på Bekken og Barn med usedvanlig god kompetanse på kvinnehelse og spedbarnsproblematikk.

På videoen nedenfor kan du se hvordan undersøkelse av spedbarn kan foregå hos Elisabeth.

 

I tillegg har Bekken og Barn nylig startet opp en fin blogg for deg som er interessert i kvinne- og barnehelse. Her finner du lettleste artikler tilsvarende artiklene vi selv skriver. Du kan følge bloggen deres her på Bekken og Barn-bloggen.

For å bestille time til Bekken og Barn kan du benytte online bookingen nedenfor. Vær obs på at du i samme bestillingssystem kan bestille time til Bekken og Barn Storo!

Slik finner du fram til Bekken og Barn Skøyen

Klinikken ligger i Hoffsveien 13, rett ved siden av Harbitz torg og Hoff-stasjon der trikk nr 13 stopper. Det er betalt parkeringsplass på Coop Mega Skøyen som du kan benytte.  Under finner du Google-kart for veibeskrivelse:

Anja Blikstad ved Bekken og Barn Storo

Bekken og Barn Storo har på lik linje med klinikken på Skøyen også spesialisert seg på behandling av kvinner og barn. Her jobber kiropraktor Anja Blikstad med mastergrad i barnekiropraktikk og ble nylig en av de aller første spesialistene i barne og ungdomskiropraktikk i Norge. I tillegg til å være veldig fagsterk er Anja også veldig omtenksom og har en veldig koselig og varm fremtoning.

Anja var en av de kiropraktorene som vi dro til da vår egen sønn hadde spenninger i nakke og rygg. Se videoen nedenfor for å se hvordan behandlingen hos Anja vil kunne oppleves. Som du ser koser baby seg og Anja har en veldig god kontakt med baby.

For å bestille time til Anja kan du benytte online bookingen nedenfor. Vær obs på at du i samme bestillingssystem kan bestille time til Bekken og Barn Skøyen!

Slik finner du fram til Bekken og Barn Storo

Klinikken ligger i Grefsenveien 55, rett på oversiden av Storokrysset. Det går både tog, buss, trikk og T-Bane til Storo, så det er veldig enkelt å reise kollektivt til klinikken. Det er litt vanskeligere å reise med bil. Det er betalt parkeringsplass på Storo senter som du kan benytte.  Under finner du Google-kart for veibeskrivelse:

Hege Herstad ved Grini Kiropraktikk og Helse

Hege Herstad har over 20 års erfaring som kiropraktor. Hun har over 10 år drevet egen klinikk på Eiksmarka. Hun er en våre virkelig dyktige allmenn-kiropraktorer og hun behandler pasienter i alle aldre. Hun har tatt flere videreutdanningskurs innen både kjeveplager og spedbarnsbehandling. Hege hjelper primært pasienter som bor i østre Bærum eller Oslo Vest.

Du kan bestille time til Hege ved å bruke online bookingen nedenfor

Slik finner du fram til Grini Kiropraktikk og Helse

Grini Kiropraktikk og Helse holder til i Niels Leuchs vei 99, i bygningen rett på oversiden av Uno-X. Det er flere gratisparkeringsplasser rett på utsiden av bygningen. Tar du kollektivt kan du ta T-bane til enten Ekraveien eller Eiksmarka. Buss 140 stopper på Eiksmarka og Buss 230 stopper rett utenfor på Grini holdeplass.

Catherine Anker-Sletholt ved Bambus Familieklinikk Stabekk

Cathrine Anker-Sletholt er daglig leder på Bambus Familieklinikk i Bærum. Hun har fordypet seg i spedbarnsplager og tatt en omfattende utdanning innen småbarns motoriske og nevrologiske utvikling. Vi fikk selv hjelp av Cathrine i forbindelse med tilrettelegging og øvelser for å bedre krabbeferdighetene til vår sønn.

Du kan bestille time til Cathrine i bookingen nedenfor.

Slik finner du fram til Bambus Familieklinikk på Stabekk

Bambus Familieklinikk holder til i Helsehuset på Stabekk i Ringsveien 3 med innkjøring fra Gamle Ringeriksvei ved Kiwi. Klinikken holder til i fine nyoppussede lokaler i  samme bygg som blant annet Stabekk Legesenter. Det går både tog og buss til Stabekk.

Anita Eltoft ved Nydalen Kiropraktorklinikk

Anita Eltoft har over 30 års erfaring som kiropraktor. Hun har behandlet spedbarn med forskjellige plager som feks gråtebarn med såkalt kolikk og andre plager helt siden var ferdigutdannet.

Bestill time til Anita ved å bruke online bookingen nedenfor

Slik finner du fram til Nydalen Kiropraktorklinikk

Nydalen Kiropraktorklinikk er en av våre nærmeste klinikker og er plassert sentralt i Sandakervieen 128 i Nydalen rett ved BI og T-banestasjonen. Det er enkelt å komme det fram med T-bane eller buss. Det er betalt parkeringsplass på utsiden av bygget.

Kiropraktor Thea Lærum Bentzen på Røa næringspark

Thea studerte ved samme universitet som meg, men var uteksaminert rett før jeg begynte. Hun har arbeidet med spedbarnproblematikk som feks urolige barn og ammeproblemer i over 15 år. Hun har frem til nylig jobbet i en av de største kiropraktorklinikkene i Oslo, men har nå nettopp startet egen klinikk på Røa Næringspark. Perfekt for deg som bor på Røa, Ullern, Hovseter, Holmenkollen eller andre steder i Oslo vest.

Les mer på Kiropraktor Theas egne nettsider

Slik finner du fram til Kiropraktor Thea Lærum Bentzen

Thea holder til i fine lyse lokaler i Aslakveien 14a i Røa Næringspark. Buss 46 fra Majorstuen stopper rett utenfor i Aslakveien og med T-Bane Linje 2 er det kort vei å gå fra enten Hovseter eller Røa stasjon. Det er enkelt å parkere rett utenfor bygningen med 3 timer gratisparkering. NB: husk parkeringslapp.

Nedenfor finner du Google-kart for ytterligere veibeskrivelse.

Magnus Willanger på Ryenklinikken

Kiropraktor Magnus Willanger har studert ved Bournemouth University, samme universitet som meg, og ble uteksaminert i 2007. Han var faktisk den kiropraktoren som hjalp meg med å diagnostisere min atypiske migrene, da han fungerte som min internkiropraktor da jeg var student ved universitetet. Magnus har veldig god erfaring med spedbarnsbehandling og er en av få mannlige kirorpraktorer i Oslo som er opptatt av å behandle babyer.

Slik finner du fram til Ryenklinikken

Ryenklinikken holder til i 3 etg (det er heis opp) i samme bygg som G-sport og Kiwi på Ryen. Fra Ryen krysset følger du Enebakkveien sydover og tar første avkjøring til høyre inn Ryensvingen. Alle pasienter får gratis parkering.
Kollektivt er enkelt ved å ta T-bane til Ryen med linje 1 eller 4 , og buss rute 70, 23, 71E og 73

Se kart nedenfor for veibeskrivelse i google maps.

Pia Hartberg på Nemus Bryn

Kiropraktor Pia Hartberg er en kjærlig og forsiktig kiropraktor. Hun er veldig lett å få tilitt til og du kan trygt overlate ditt (dine?) aller kjæreste til henne. Pia er utdannet fra Sydansk Universitet i 2006 og har jobbet med spedbarn helt fra hun var ferdigutdannet. Pia er som veldig mange en av de jeg treffer ofte på videreutdannningskurs i regi av blant annet Barnekiropraktorforeningen.

Pia har også instagramprofilen Mammakiropraktoren der hun legger ut flere nyttige tips til deg som er gravid eller nylig har fått barn. Jeg anbefaler å følge henne der.

Slik finner du fram til Nemus Bryn

Nemus Bryn holder til vegg-til-vegg med Unilabs Røntgeninstitutt i 4 etg på Helsebygget til Bryn Senter. Det  er 4 timer gratisparkering for besøkende til senteret. Det er også kort vei fra T-bane stasjonene Høyenhall (5min) og Brynseng (10min). Se google-kart nedenfor for nærmere veibeskrivelse.

Kristin Lien Selvaag -  Nemus Storo

Kiropraktor Kristin Lien Selvaag har behandlet spedbarn i over 20 år. Hun er en av de aller mest entusiastiske kiropraktorene når det gjelder behandling av spedbarn. I tillegg til å behandle spedbarn som kiropraktor, har hun også publisert en bok om babymassasje som vi anbefaler på det varmeste til alle som ønsker å knytte god kontakt med sin baby.

Kristin har også vært brukt som fagperson flere ganger av blant annet TV2 om spedbarns utvikling, babymassaje, lek og mye mer. Du kan se noen av Tv2 klippene her og her.

For å bestille time til Kristin kan du bruke online bookingen nedenfor

Slik finner du fram til Nemu Storo:

Nemus Storo holder til i vitaminveien 6 i samme bygg som  Gsport og DNB, vis a vis Storo senter. Det er betalt parkering i Storo senter. Klinikken ligger kort vei fra Storo T-banestasjon i tillegg stopper buss 23 og 37 rett i nærheten.

Det finnes enda flere dyktige kiropraktorer som behandler spedbarn i Oslo-området, men dette er de vi selv oftest henviser videre til når vi selv ikke har kapasitet til å ta inn nye babypasienter. 

LAST NED ARTIKKEL

Har du spørsmål om behandling av baby hos kiropraktor? Ta kontakt med Therese    Har du spørsmål om behandling av baby hos kiropraktor? Ta kontakt med Therese

    Kontakt oss

    Therese er kiropraktor ved Ullevål Kiropraktorklinikk og videreutdannet seg i behandling av bekkenløsning, kolikk og spedbarn. Hun utfører også dry-needling behandling. Therese har en mastergrad i ernæring.