Helene Mejdell

Kiropraktor MNKF

Helene er kiropraktor ved klinikken og har fordypet seg i behandling av spedbarnsproblematikk slik som gråtebarn, ammevansker og favorittside. Hun behandler også gravide med bekkenplager i tillegg til rygg og nakkeplager hos pasienter i alle aldre.

Helene har en mastergrad i kiropraktikk fra AECC i Bournemouth, og har tatt turnustjenesten sin hos NEMUS Kongsberg.

I løpet av studietiden utviklet hun en interesse for behandling av barn og gravide, og jobbet ved siden av studiene i en tverrfaglig ammeklinikk sammen med jordmødre for å hjelpe mødre med ammeproblemer. Hun har tatt flere kurs og videreutdanning for å lære mer om barn og gravide, blant annet innenfor tungebåndsproblematikk.

Selv om hun har en spesiell interesse for barn og gravide, behandler hun også gjerne generell nakke- og ryggproblematikk hos pasienter i alle aldre. Hun er opptatt av at alle pasienter skal få øvelser og råd som en del av behandlingen for å oppnå best mulig resultater.

Helene er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og er autorisert som helsepersonell av Helsedirektoratet

Positive omtaler

Maria Haaland

Fantastisk god behandling og god oppfølging. Anbefaler klinikken på det varmeste, med en spesiell anbefaling av... Les mer

Fantastisk god behandling og god oppfølging. Anbefaler klinikken på det varmeste, med en spesiell anbefaling av kiropraktor Espen Holth.

Les mindre

Åse-Line Baltzersen

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre... Les mer

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =)

Les mindre

Blogginnlegg av Helene Mejdell

Hva er favorittside hos spedbarn?

Ingen rangeringer enda.

07 sep 2019 in spedbarn

Mange foreldre blir bekymret når de oppdager at barnet deres kun ser til den ene siden. Dette er et vanlig problem og...

Vanlige spørsmål om kolikk

Ingen rangeringer enda.

14 aug 2019 in spedbarn

Har du en baby som gråter mye, og lurer på om det kan være kolikk? Vi blir ofte kontaktet av frustrerte nybakte...