Ernæringsrådgiver Helene Ragnhild ble årets beste ernæringsstudent!

Artiklene på ullevalkiropraktor.no er skrevet av kiropraktorer med lang erfaring med rygg, nakke og andre muskel- og skjelettplager.

Alle artikler blir gjennomgått av en av våre redaktører med medisinsk bakgrunn (kiropraktor). Ved behov konferer vi med vårt medisinske fagpanel.

Vi  er nøye på å bruke kildehenvisning i artiklene, men vårt fokus er å skrive lettfattelige artikler for folk flest.

Vi ønsker at våre artikler skal være så nøyaktig som mulig. Oppdager du feil eller mangler, setter vi stor pris på om du gir beskjed om dette.

LES MER: Kvalitetssikring av vårt medisinske fagpanel

Helene ragnhild ernæringsfysiologi bjørknes

Vår ernæringsrådgiver, Helene Ragnhild, ble kåret til årets beste Ernæringsstudent i 2016! Vi er superstolte av hva denne dama får til!

Beste ernæringsstudent på Bjørknes Høyskole 2016

Helt fra Helene Ragnhild var veldig ung har hun visst at det var ernæring hun skulle jobbe med. Etter flere år med sykdom som lenket henne fast i sengen, har hun ikke bare klart å gjennomføre utdannelsen Bachelor i Ernæringsfysiologi, men hun har også klart å gjennomføre som beste student med karakteren A i samtlige fag.

Helene raghild andersen diplom

 

Bjørknes Høyskole bekrefter at Helene Ragnhild Andersen har utmerket seg blant bachelorkandidatene i 2016.

Kandidaten har i særlig grad utmerket seg gjennom sine fantastiske, faglige resultater og arbeidsmoral. Kandidaten er et levende forbilde for alle studenter gjennom måten hun har møtt motgang, overkommet sykdom, og likevel fullført sin bachelorgrad med strålende resultater og utelukkende oppnådd toppkarakterer. Kandidaten viser at motivasjon, entusiasme og lidenskap for faget gjør hårete mål mulig å oppnå. Ved siden av nettstudiene har kandidaten drevet sin egen blogg og holdt kurs og foredrag om sin store lidenskap ernæring. Vi er stolte og ydmyke over at kandidaten valgte Bjørknes Høyskole som sitt studiested og gleder oss til å følge hennes lovende karriere videre.

Vi gratulerer Helene Ragnhild Andersen med utmerkelsen årets bachelorstudent i ernæring

 

Vi på Ullevål Kiropraktorklinikk er superstolte av at Helene Ragnhild har valgt å jobbe i akkurat vår klinikk. I klinikken vår veileder hun pasienter med fordøyelsesplager og smerter. I tillegg har hun fordypet seg i ernæring for gravide og spedbarn.

Det at Helene selv har vært veldig syk ser vi på som en stor styrke, da hun lettere kan sette seg inn i andres helseutfordringer. Dette ser vi at hun tar med seg inn i den kliniske praksisen, og vi får veldig gode tilbakemeldinger på dette fra våre pasienter.

Senest i dag fikk vi en veldig hyggelig tilbakemelding  fra en pasient  som går til ernæringsveiledning hos Helene:

Helene er både  smart og vakker, og det at hun har vært syk selv gjør at hun har veldig god innsikt i hvordan jeg som kronisk syk har det. Jeg føler at hun forstår hvordan jeg har det, også på de aller tyngste dagene der det er vanskelig for meg å komme opp av sengen. Helene er utrolig ydmyk, men hun er samtidig veldig bestemt, noe som gjør det enklere for meg å gjøre de endringene som er nødvendig for meg.

 

Få hjelp:  Ønsker du hjelp til å sette opp et skreddersydd kosthold kan du bestille time hos Ernæringsrådgiver Helene Ragnhild Andersen.

LAST NED ARTIKKEL

Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.    Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

    Kontakt oss

    Kim behandler smerter i nakke og rygg. Han har tatt en mastergrad i nevrovitenskap og fordypet seg i isjias og prolaps. Kim er kiropraktor ved Smestad Helsesenter og du kan bestille time direkte til han her.