Ny kiropraktor til Ullevål kiropraktorklinikk!

Hei!

Jeg heter Asbjørn og er ny kiropraktor på Ullevål kiropraktorklinikk og begynner for fullt fra januar! Jeg gleder meg masse til å komme skikkelig i gang og ikke minst til å hjelpe deg som er plaget med svimmelhet eller hodepine.

Jeg fullførte kiropraktorutdannelsen min ved University Of South Wales i 2015. Deretter flyttet jeg til Sveits, hvor jeg jobbet i en av Europas ledende klinikker innen rehabilitering av hjernerystelse, hodepine og svimmelhet i 2 år.

Etter dette har jeg tatt etterutdanning og fordypet meg innen nervesystemet og balansesystemet, og holder nå på med en spesialisering i utredning og rehabilitering av hjernerystelse.
Svimmelhet og hjernerystelse kan være sammensatt, derfor har jeg et bredt nettverk med øre-nese-hals leger og nevrologer jeg samarbeider med, og holder tett kontakt med fastlege for et mest mulig effektivt behandlingsforløp for deg.

Hvis du lurer på om jeg er riktig behandler for deg, har jeg satt opp en liten liste med de vanligste plagene jeg utreder og behandler:

 • Plutselig svimmelhet feks krystallsyke
 • Svimmelhet som ikke har blitt bra på noen uker.
 • Personer med nylig hjernerystelse
 • Personer som har hatt hodeskade eller hjernerystelse der det fortsatt er symptomer etter flere måneder.
 • Hodepine og migrene, både nyoppstått og langvarig.
 • Smerter i rygg og nakke.
LAST NED ARTIKKEL

Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.  Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

  Kontakt oss

  Asbjørn hjelper pasienter med svimmelhet, hodepine, i tillegg til senplager etter hjernerystelse. Som Allmennkiropraktor fra 2015 har han også erfaring med både akutte og langvarige plager i rygg og nakke.

  Vi bruker informasjonskapsler

  Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

  Dine innstillinger for informasjonskapsler

  Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.