Karoline Aalberg

Kiropraktor

Karoline er i permisjon ut 2024. Asbjørn følger opp hennes pasienter. Karoline jobber spesielt mye med hodepine, hjernerystelse og svimmelhet. I tillegg har hun lang erfaring med å behandle akutte og kroniske nakke-, rygg- og bekkenrelaterte plager.

Karoline ble uteksaminert fra Anglo European College of Chiropractic i 2014, og har siden jobbet ved flere tverrfaglige klinikker i Norge. Før dette studerte hun Idrett- og bevegelsesvitenskap ved NTNU.

Hun behandler pasienter i alle aldersgrupper, med akutte og kroniske nakke-, rygg- og bekkenrelaterte plager. Hun har i tillegg en spesiell interesse for behandling av pasienter med hodepine, svimmelhet og senkomplikasjoner i forbindelse med hjernerystelser. Karoline har tatt kurs og videreutdanning innen traumatiske nakkeskader og whiplash, hjernerystelse, hodepine og svimmelhet.

Hun er i tillegg engasjert i kvinnehelse og har bl.a publisert en vitenskapelig artikkel i det anerkjente tidsskriftet BJSM. Denne artikkelen omhandler benskjørhet i kvinnelige idrettsutøvere som følge av underernæring.

Som kiropraktor er Karoline opptatt av å finne underliggende årsak til pasientens plager. Dette for at behandlingsresultatet skal bli så bra og langvarig som mulig, og samtidig forebygge tilbakefall. På bakgrunn av grundige undersøkelser og analyser vil hun skreddersy en individuelt tilpasset behandlingsplan i samråd med hver enkelt pasient. Hun samarbeider tett med andre helseaktører og fastleger for best mulig oppfølging av sine pasienter.

På fritiden er Karoline helst i marka på en løpetur eller i fjellet og klatrer eller står på ski. Hun har tidligere drevet aktivt med svømming, friidrett og triatlon. En sunn og aktiv livsstil er noe hun brenner for også i møte med sine pasienter, og liker å motivere til en mer aktiv og helsebringende levemåte.

Positive omtaler

Wenche Egerdal

Wenche Egerdal

Karoline var veldig imøtekommende på første konsultasjon. Fikk god kontakt og jeg følte at hun lyttet og gav meg en... Les mer

Karoline var veldig imøtekommende på første konsultasjon. Fikk god kontakt og jeg følte at hun lyttet og gav meg en grundig undersøkelse. I løpet av noen behandlinger hadde hun fått meg opp å gå igjen. Oppfølgingen var også veldig bra. Jeg har et komplekst sykdomsbilde men hos henne følte jeg meg i trygge hender. Hun bryr seg om sine pasienter og er en dyktig kiropraktor.

Les mindre
Parisa Akbarpour

Parisa Akbarpour

Jeg gikk til Karoline Aalberg etter en anbefaling fra en bekjent og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget! Jeg... Les mer

Jeg gikk til Karoline Aalberg etter en anbefaling fra en bekjent og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget! Jeg hadde skadet ryggen i en ulykke og gikk på krykker, og Karoline hjalp meg på beina igjen. Karoline er en utrolig flink kiropraktor og bryr seg i tillegg virkelig om sine pasienter. Det er vanskelig å beskrive med ord hvor takknemlig jeg er for den gode behandlingen jeg har fått.

Les mindre
Åse-Line Baltzersen

Åse-Line Baltzersen

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre... Les mer

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =)

Les mindre

Blogginnlegg av Karoline Aalberg