Ny kiropraktor til Ullevål kiropraktorklinikk!

Hei på dere! Jeg heter Karoline og er ny kiropraktor på Ullevål kiropraktorklinikk fra og med 1.Juli! Jeg gleder meg masse til å jobbe med den fine gjengen på Ullevål kiropraktorklinikk, og ikke minst til å hjelpe deg som er pasient på veien til bedre helse og en symptomfri hverdag!

Min kiropraktorreise startet ved at jeg selv var mye plaget med ryggen som barn, og den gang fikk hjelp av en kiroprator til å komme meg på beina igjen. Fra og med da var jeg solgt, og har siden elsket faget. Kiropraktorutdannelsen min tok jeg i England på Anglo European College of Chiropractic og ble uteksaminert i 2014.

Jeg har siden behandlet pasienter i alle aldersgrupper, med akutte og kroniske nakke-, rygg- og bekkenrelaterte plager. I tillegg har jeg en spesiell interesse for behandling av pasienter med hodepine, svimmelhet og senkomplikasjoner i forbindelse med hjernerystelser.

Siden studiet har jeg tatt kurs og videreutdannelse innen traumatiske nakkeskader og whiplash, hjernerystelse, hodepine og svimmelhet. Jeg er i tillegg levende engasjert og opptatt av kvinnehelse og har blant annet publisert en vitenskapelig artikkel om benskjørhet i kvinnelige idrettsutøvere i tidsskriftet BJSM.

Som kiropraktor er jeg opptatt av å finne underliggende årsak til at du som pasient har plager. Dette for at behandlingsresultatet skal bli så bra og langvarig som mulig, og samtidig forebygge tilbakefall. På bakgrunn av grundige undersøkelser og analyser skreddersyr jeg en individuelt tilpasset behandlingsplan i samråd med deg som pasient. Jeg samarbeider tett med andre helseaktører og fastleger for best mulig oppfølging av mine pasienter.

På fritiden min er jeg aller helst i marka på en løpetur eller i fjellet og klatrer eller står på ski. En sunn og aktiv livsstil er for meg veldig viktig, og er noe jeg brenner for også i møte med mine pasienter. Jeg liker å motivere andre til en mer aktiv og helsebringende levemåte.

Har du spørsmål om en vond rygg, stiv nakke, ubehagelig svimmelhet eller dundrende hodepine? Eller kanskje har du symptomer etter en hjernerystelse du pådro deg for lenge siden? Send meg gjerne en mail om du har noen spøsmål, jeg er her for deg!

LAST NED ARTIKKEL

Har du spørsmål eller lurer på om jeg kan hjelpe deg? Ta kontakt ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.  Har du spørsmål eller lurer på om jeg kan hjelpe deg? Ta kontakt ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

  Kontakt oss

  Karoline jobber spesielt mye med hodepine, hjernerystelse og svimmelhet. I tillegg har hun lang erfaring med å behandle akutte og kroniske nakke-, rygg- og bekkenrelaterte plager.

  Vi bruker informasjonskapsler

  Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

  Dine innstillinger for informasjonskapsler

  Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.