Mor og barn

Les mer

Behandling under graviditetHer på Ullevål Kiropraktorklinikk har vi lang erfaring med behandling av mor og barn i alle aldre. Vi har god erfaring med behandling av spedbarn med diverse plager blant annet kolikksymptomer. Kiropraktisk behandling av mor under graviditet er en trygt, effektivt og et godt alternativ til medikamentell behandling.

Under graviditeten skjer det store forandringer med kroppen på ganske kort tid. Tyngdepunktet endres, vekten øker og magemusklene strekkes. Iblant rekker ikke kroppen å tilpasse seg disse forandringene og smerter oppstår. Rygg- og bekkensmerter, smerter mellom skulderbladene, stiv nakke og hodepine er de vanligste plagene. Kiropraktisk behandling er en trygg, effektiv og medikamentfri behandling under graviditeten. Vi kan også hjelpe deg med råd angående generell trening under svangerskapet og bekkenbunnstrening.

Etter graviditeten kan det ta litt tid før kroppen er tilbake til normalen, men i løpet av det første året vil det meste ha stabilisert seg helt og kroppen vil vanligvis føles som den pleier. For noen så kan det være en del ubehag de første ukene etter fødselen, og det kan være fordelaktig med en undersøkelse hos kiropraktor i denne tiden hvis du er veldig plaget. Andre ønsker å vente litt lengre før de tar en sjekk etter fødselen. Uvante stillinger som bæring og amming kan gi en del plager i nakke og skuldre, vi kan hjelpe deg med råd og behandling for dette.

Spedbarn kan også være utsatt for visse plager etter fødsel, spesielt ved styrtfødsel, seteleie, bruk av tang eller vakuum. Mange ønsker å få undersøkt babyen etter fødsel selv om de ikke har merket noen symptomer på at noe er galt, dette er også helt i orden. Vi behandler kun dersom vi finner noe relevant vi mener kan skape plager senere, men uansett gjør vi alltid en grundig undersøkelse først.

Blant annet behandler vi diverse spedbarnsplager, kolikk, bekkenløsning, diverse muskel- og skjelettplager under graviditet.

Ta kontakt med oss på 21046460 dersom du ønsker en vurdering og eventuelt behandling av dine plager eller en undersøkelse av din baby. Vi kan også henvise dere videre til fysioterapeut eller spesialist, dersom det skulle være nødvendig.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.