Ullevål Kiropraktorklinikk med ny nettside!

Ullevål Kiropraktorklinikk ullevål sykehus

Ullevål Kiropraktorklinikk ligger sentralt på Ullevål Universitetssykehus i Medicaklinikkens lokaler. Du finner oss i etasjen over apoteket og Espressohouse kaffebar i bygg 73, like ved Kiwibutikken på Ullevål sykehus, hvor det er mulig å parkere. Reiser du kollektivt, er det enkel adkomst med 20-bussen eller trikk 17 og 18.

Ullevål Kiropraktorklinikk har tre kiropraktorer og samarbeider tett med massasjeterapeut, akupunktør og fotsoneterapeut tilknyttet Medicaklinikken. Les mer om oss her. Kiropraktorklinikken har etablert et tett samarbeid med flere andre profesjoner og behandlere, for å kunne . skreddersy et behandlingsopplegg som passer deg! Her kan du lese mer om noen av plagene vi behandler .

Ullevål Kiropraktorklinikk behandler pasienter i alle aldre, fra nyfødte til de eldste. Vi tilpasser behandlingen og teknikkene vi bruker til pasientens alder, plager og andre behov. Klinikken kan tilby en rekke behandlingsformer; korrigering av ledd, bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling, dry needling, kinesiotape og tilpasning av såler.

Ullevål Kiropraktorklinikk Behandling

 

Mange av våre pasienter er ansatte ved Ullevål Universitetssykehus, men klinikken vår er åpen for alle og du trenger ikke å være tilknyttet sykehuset. Du trenger heller ikke henvisning for å komme til oss. Vi foretar en grundig undersøkelse og diagnostisering ved første gangs konsultasjon, og henviser ved behov til røntgen, CT, MR, ultralyd og andre undersøkelser, eller hos legespesialist og fysioterapeut.

Ullevål Kiropraktorklinikk har akuttvakt og tilstreber å kunne tilby deg en time innen 24 timer etter at du har tatt kontakt med oss.

Ullevål Kiropraktorklinikk har fått ny nettside!

Vi syntes det var på tide med en ny og bedre nettside, og har valgt å vise den frem til dere nå, selv om vi fortsatt jobber med å gjøre den ferdig. Vi håper dere setter pris på endringene.

Ullevål Kiropraktorklinikk på Ullevål Sykehus

Med den nye nettsiden planlegger vi å skrive innlegg og oppdatere jevnlig med nyttig informasjon og nyheter for deg som pasient. Vi vil også gi deg råd og tips om både hvordan du selv kan forebygge skader og smerter, og hva du bør gjøre dersom de først har oppstått. På sikt vil vi i tillegg gi deg noen konkrete råd om stressmestring, kosthold og trening.

 

Du når oss på 21046460.

Velkommen til oss, håper dere liker vår nye nettside!

 

[wpseo_map width="400" height="300" zoom="15" map_style="roadmap" scrollable="1" show_route="1" show_state="0"]

LAST NED ARTIKKEL

Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.    Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

    Kontakt oss

    Therese er kiropraktor ved Ullevål Kiropraktorklinikk og videreutdannet seg i behandling av bekkenløsning, kolikk og spedbarn. Hun utfører også dry-needling behandling. Therese har en mastergrad i ernæring.