Behandlingstilbud

Les mer

Behandlingstilbud

Finn riktig behandlingsform for din plage. Les mer om hvilke behandlingsformer vi kan tilby deg eller ring oss på 21046460.

Når du lider av akutte eller kroniske smerter, du ønsker en grundig undersøkelse eller en forebyggende behandling kan du ringe oss.

Når du kommer inn til din første konsultasjon tar vi en grundig sykehistorie av deg (anamnese), etterfulgt av en undersøkelse. Dersom det ikke er nødvendig med videre bildediagnostisk eller annen utredning eller vurdering vil vi også starte opp behandling med en gang.

Det videre behandlingsopplegget skreddersys deg og dine behov. Vi deler behandlingen inn i tre faser; akutt/symptomatisk, behandlende og forebyggende.
Behandling

Generelt
Behandlingen som utføres av oss er spesielt tilpasset hver enkelt pasient. Daglig er små babyer, ungdom og voksne samt eldre pasienter med eller uten beinskjørhet innom klinikken. Det kreves derfor profesjonell vurdering og gode kunnskaper for å få sikre og gode resultater.

Behandlingen som du får hos kiropraktoren din, etter en grundig undersøkelse, kan bestå av blant annet:
• Spesifikke kiropraktiske leddkorrigeringer av ledd i armer, bein, kjeve og ryggsøyle.
• Råd og veiledning for å mestre plagene i dagliglivet.
• Øvelser for oppbygging av bevegelighet, styrke og stabilitet.
• Rehabilitering og forebygging av nye skader.
• Ergonomiske råd.
• Råd om trening, livsstil og helse.

Viser det seg at dine problemer trenger en annen behandlingsform enn den kiropraktor vi kan gi, vil du bli henvist videre.

Ett behandlingsopplegg hos oss består vanligvis av 3 faser:

Akuttfasen:
Her vil det være hyppige behandlinger for å stimulere skadet vev til å lege seg samt smertebehandling. Denne fasen er over når funksjonen er bedret og smerten tydelig redusert.

Stabiliseringsfasen:
Her er det en blanding av egenøvelser og behandling med mindre hyppig frekvens. Her går det på å opprettholde en optimal funksjon på leddsensorene (proprioseptorer og mekanoreseptorer). Dette for å sikre ett best mulig langvarig resultat med ledd, nerver og muskulatur som fungerer best mulig.

Oppfølgingsfase:
Her er det snakk om jevnlige sjekker for å forebygge utvikling av nye belastningsskader samt sørge for at kroppen har optimale forhold nevrologisk, slik at den står best mulig rustet til å takle belastninger i dagliglivet. Mange føler at en regelmessig oppfølging hos kiropraktoren er nyttig for å forebygge mot nye skader, blant annet som prestasjonsfremmende og skadeforebyggende for idrettsutøvere (AC Milan, Petter Northug benytter seg jevnlig av kiropraktorbehandling). I tillegg legges det vekt forebyggende tiltak som du selv må ta ansvar for slik at du selv kan hindre tilbakefall.

Dette er det vi anbefaler, det er selv opp til pasienten å velge hvilken oppfølging han/hun ønsker.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.