Behandlingstilbud

Les mer

Behandlingstilbud

Finn riktig behandlingsform for din plage. Les mer om hvilke behandlingsformer vi kan tilby deg eller ring oss på 21046460.

Når du lider av akutte eller kroniske smerter, du ønsker en grundig undersøkelse eller en forebyggende behandling kan du ringe oss.

Når du kommer inn til din første konsultasjon tar vi en grundig sykehistorie av deg (anamnese), etterfulgt av en undersøkelse. Dersom det ikke er nødvendig med videre bildediagnostisk eller annen utredning eller vurdering vil vi også starte opp behandling med en gang.

Det videre behandlingsopplegget skreddersys deg og dine behov. Vi deler behandlingen inn i tre faser; akutt/symptomatisk, behandlende og forebyggende.
Behandling

Generelt
Behandlingen som utføres av oss er spesielt tilpasset hver enkelt pasient. Daglig er små babyer, ungdom og voksne samt eldre pasienter med eller uten beinskjørhet innom klinikken. Det kreves derfor profesjonell vurdering og gode kunnskaper for å få sikre og gode resultater.

Behandlingen som du får hos kiropraktoren din, etter en grundig undersøkelse, kan bestå av blant annet:
• Spesifikke kiropraktiske leddkorrigeringer av ledd i armer, bein, kjeve og ryggsøyle.
• Råd og veiledning for å mestre plagene i dagliglivet.
• Øvelser for oppbygging av bevegelighet, styrke og stabilitet.
• Rehabilitering og forebygging av nye skader.
• Ergonomiske råd.
• Råd om trening, livsstil og helse.

Viser det seg at dine problemer trenger en annen behandlingsform enn den kiropraktor vi kan gi, vil du bli henvist videre.

Ett behandlingsopplegg hos oss består vanligvis av 3 faser:

Akuttfasen:
Her vil det være hyppige behandlinger for å stimulere skadet vev til å lege seg samt smertebehandling. Denne fasen er over når funksjonen er bedret og smerten tydelig redusert.

Stabiliseringsfasen:
Her er det en blanding av egenøvelser og behandling med mindre hyppig frekvens. Her går det på å opprettholde en optimal funksjon på leddsensorene (proprioseptorer og mekanoreseptorer). Dette for å sikre ett best mulig langvarig resultat med ledd, nerver og muskulatur som fungerer best mulig.

Oppfølgingsfase:
Her er det snakk om jevnlige sjekker for å forebygge utvikling av nye belastningsskader samt sørge for at kroppen har optimale forhold nevrologisk, slik at den står best mulig rustet til å takle belastninger i dagliglivet. Mange føler at en regelmessig oppfølging hos kiropraktoren er nyttig for å forebygge mot nye skader, blant annet som prestasjonsfremmende og skadeforebyggende for idrettsutøvere (AC Milan, Petter Northug benytter seg jevnlig av kiropraktorbehandling). I tillegg legges det vekt forebyggende tiltak som du selv må ta ansvar for slik at du selv kan hindre tilbakefall.

Dette er det vi anbefaler, det er selv opp til pasienten å velge hvilken oppfølging han/hun ønsker.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.