Sunne pannekaker uten sukker, gluten og melk

Artiklene på ullevalkiropraktor.no er skrevet av kiropraktorer med lang erfaring med rygg, nakke og andre muskel- og skjelettplager.

Alle artikler blir gjennomgått av en av våre redaktører med medisinsk bakgrunn (kiropraktor). Ved behov konferer vi med vårt medisinske fagpanel.

Vi  er nøye på å bruke kildehenvisning i artiklene, men vårt fokus er å skrive lettfattelige artikler for folk flest.

Vi ønsker at våre artikler skal være så nøyaktig som mulig. Oppdager du feil eller mangler, setter vi stor pris på om du gir beskjed om dette.

LES MER: Kvalitetssikring av vårt medisinske fagpanel

Sunne pannekaker uten sukker, gluten og melk

Du trenger ikke mange rare ingredienser eller kokkekunnskaper for å lage næringsrik mat. Baserer du deg på smaksrike råvarer har du hele naturens skattekammer å boltre deg i og kan lage fantastisk mat. I dag deler jeg oppskrift på pannekaker uten sukker, gluten og melk, og med kun to ingredienser!

Disse pannekakene er en hit hos både store og små, og kan varieres med ulik topping og fyll. Topp dem med varme bær, kokoskrem, peanøttsmør eller hakket mørk sjokolade. Hva med å ha noen biter crispy bacon over for en salt vri? Her er det kun fantasien som setter grenser.

Visste du at egg inneholder alle næringsstoffene vi trenger med unntak av vitamin C? Egg til frokost er en klassiker og noe vi kan kose oss med hver eneste dag hvis vi har lyst. De metter godt og gir oss energi til å gripe dagen. Kokosmelk inneholder mellomlange fettsyrer som tas direkte opp til leveren når vi spiser dem. Der brennes de raskt til energi og disse fettsyrene kan dermed øke forbrenningen! Kokos inneholder også gunstig fiber som fungerer som mat for tarmbakteriene våre.

Gratis ebok: Last ned ebok med betennelsesdempende mat og få med masse oppskrifter og matplan

Sunne pannekaker uten sukker, gluten og melk

Sukkerfri pannekaker uten gluten og melk.

For å lage disse pannekakene trenger du to-tre egg og en ss kokoskrem per porsjon. Kokoskremen får du ved å sette en boks kokosmelk i kjøleskapet et par timer. Du kan også bruke en ss kremost, men da er de selvsagt ikke melkefrie.

Sunne pannekaker uten sukker, gluten og melk

Ha egg og kokoskrem i en blender eller en bolle. Blend eller bruk en stavmikser til du har en luftig røre, det tar ca 10 sekunder.

Sunne pannekaker uten sukker, gluten og melk

Stek tynne pannekaker i smør. Pass på at du ikke vender dem før de har blitt ferdig stekt under, det tar litt lenger tid enn med vanlige pannekaker.

Sunne pannekaker uten sukker, gluten og melk

Nå er det bare å toppe pannekakene med noe godt og nyte.

LAST NED ARTIKKEL

Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.  Har du spørsmål til artikkelen eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen nedenfor, så svarer vi deg så fort vi har mulighet.

  Kontakt oss

  Vi bruker informasjonskapsler

  Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

  Dine innstillinger for informasjonskapsler

  Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.