window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-25179195-1');

Rehabilitering

Les mer

Rehabilitering

Etter den første behandlingsfasen med passiv behandling er over, er det essensielt at du kommer igang med opptrening eller rehabilitering slik at du ikke bare kommer tilbake til en smertefri hverdag, men også får en vedvarende optimal funksjon i kroppen. Rehabilitering vil gjøre kroppen din istand til å forebygge at du tilsvarende plager på et senere tidspunkt.

I rehabiliteringsfasen vil du få både gode øvelser og kiropraktisk behandling, for å oppnå best mulig resultat av behandlingen, og sikre deg mot tilbakefall og eventuell forverring av din tilstand. Med litt egeninnsats kan du selv forebygge de aller fleste tilstander.

Rehabilitering muskel og skjelettplager ved Ullevål Kiropraktorklinikk

Forskning viser at rehabilitering med styrke og stabiliseringstrening er en helt essensiell del i behandlingen, slik at du på lang sikt ikke skal være plaget med smerter. Du vil derfor også få et eget treningsprogram som er skreddersydd for din plage.

Rehabilitering av skade

Treningsprogrammet du får fra oss kan inneholde spesifikke tøyninger, styrkeøvelser, avspenning og stabiliserende øvelser. Vi fokuserer også på å få deg tilbake til daglige aktiviteter så raskt som mulig, da dette er viktig for den langsiktige rehabiliteringen.

Kostholdet spiller en veldig viktig rolle i å redusere betennelse i kroppen. Et betennelsesdempende kosthold vil være med på å både redusere rehabiliteringstiden, men også forebygge at nye skader oppstår. I forbindelse med rehabilitering av muskel eller skjelettproblemer, vil du også få et kostholdsprogram for å komme raskere tilbake til en smertefri hverdag.

Her på Ullevål Kiropraktorklinikk har vi lang erfaring med rehabilitering av muskel og skjelettplager, og alle kiropraktorene på klinikken er utdannet i å veilede deg slik at du får best mulig opptrening. Vi samarbeider også tett med andre kyndige veiledere som vi kan henvise deg til for videre rehabilitering.
Ring oss på 21046460 dersom du trenger rehabilitering av din plage eller om du har noen spørsmål vedrørende dette.

 

 

Referanser: Cochrane Reviews, Cochrane Reviews, Cochrane Reviews

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.