Behandling av Patellofemoralt Smertesyndrom

Bestill time

Dette er Patellofemoralt Smertesyndrom

Patellofemoralt smertesyndrom er en kneplage som gir diffuse smerter både i og rundt kneskålen. Smerten fremprovoseres av å gå ned trapper eller ned fra fjelltur, eller sitte lenge med bøyd kne. Det er derfor også kjent som «kinokne». Typisk sett vil du da alltid prøve å få et sete ytterst på raden slik at du kan strekke kneet ditt ut.

Noen ganger kan smerten bli så intens at kneet av og til kan svikte. Smerten beskrives ofte som en verkende eller murrende smerte.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt kneet ditt

 • Du har diffuse smerter i kneet rundt kneskålen
 • Ofte mer smerter etter trenining, gå ned trapper eller ned fjell
 • Smerten blir bedre av å sitte med beinet utstrakt
 • Smerten kan beskrives som en verkende og murrende knesmerte

Slik behandler vi patellofemoralt smertesyndrom

 • Uttøyingsøvelser
 • Rehabiliteringsøvelser
 • Trykkbølgebehandling
 • Manuelle behandlingsteknikker
 • Tørrnålebehandling
 • Medisinsk laserbehandling
 • Veiledning i forebyggende styrketrening

Jonathan Bruns

Kim er en utmerket kiropraktor! Etter mange år med rugbyskader og generell vanskjøtsel av disse skadene, utviklet jeg kroniske smerter i ryggen og  hoftene. Kim har ikke bare hjulpet meg å behandle disse skadene, men også  hjulpet meg med rehabilitering og forebygging av nye plager. Jeg anbefaler Kim! Les mer

Kim er en utmerket kiropraktor! Etter mange år med rugbyskader og generell vanskjøtsel av disse skadene, utviklet jeg kroniske smerter i ryggen og  hoftene. Kim har ikke bare hjulpet meg å behandle disse skadene, men også  hjulpet meg med rehabilitering og forebygging av nye plager. Jeg anbefaler Kim! Les mindre

Kneundersøkelse pris 750 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med utredelse og behandling av kneplager. Han har over flere år behandlet alt fra idrettsutøvere og mosjonister for patellofemoralt smertesyndrom

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med knesmerter. Hun har i flere år jobbet med toppidrettsuttøvere i sporter med mye kneskader som ishockey, rugby og håndball.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på knesmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.