Behandling av Haglunds hæl

Bestill time

Dette er Haglunds hæl

Haglunds hæl er en utvekst som vokser på oversiden av hælen, i området der akillessenen fester inn til hælbeinet (calcaneus). En slimpose som ligger mellom hælbeinet og akillessenen som skal beskytte mot friksjon i området klarer da ikke lenger å beskytte dette området. Dette kan lede til tendinose av akillessenen og slimposebetennelse i tillegg til at det ekstra draget på selve hælbeinet gjør at en utvekst uvikles. Haglunds hæl kan føre til irritasjon fra fottøy samt ømhet og tegn på betennelse hvis slimposen er betent.

Svarer du ja på et av spørsmålene bør du få undersøkt hælen

 • Du har ofte smerter i hælen, der kulen vokser ved inngangen av akillessenen på øvre del av hælbeienet
 • Du opplever tegn på betennelse, som ømhet, hevelser og rødhet i området
 • Du har tidligere hatt betennelse i akillessenen
 • Smertene er verre ved bruk av trange sko, eller sko med hard hælkappe

Slik behandler vi haglunds hæl

 • Veiledning av spesifikke rehabiliteringsøvelser
 • Medisinsk laserbehandling
 • Manuelle teknikker
 • Veiledning om bruk av fottøy

PC Otterstad

I forbindelse med trening forekommer det til tider mye hurtige og kraftige bevegelser, slik at det oppstår spenninger i rygg og nakke. Da stikker jeg innom Kim Orderud ved Ullevål Kiropratorklinikk og får den behandlingen jeg da sårt har behov for. Jeg merker raskt bedring etter behandlingene, og føler meg… Les mer

I forbindelse med trening forekommer det til tider mye hurtige og kraftige bevegelser, slik at det oppstår spenninger i rygg og nakke. Da stikker jeg innom Kim Orderud ved Ullevål Kiropratorklinikk og får den behandlingen jeg da sårt har behov for. Jeg merker raskt bedring etter behandlingene, og føler meg komfortabel med å sende mine egne PT-kunder hit for behandling. Har fått mange gode tilbakemeldinger hvor det legges vekt på profesjonalitet, god relasjon til pasient og ikke minst en god effekt av behandlingen. Per Christoffer trener brasiliansk jiu-jitsu og tung styrketrening. Han jobber som personlig trener på Mykje Meir. Les mindre

Fot og hælundersøkelse pris 830 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med utredelse og behandling av Haglunds hæl samt andre hæl og ankelproblemer. Han har over flere år behandlet alt fra idrettsutøvere til kontorarbeidere. Ved å implementere forskjellige behandlingsmetoder fra manuelle teknikker og øvelser, blir ett behandlingsforløp spesialtilpasset deg og din fotproblematikk.

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med Haglunds hæl akillesproblematikk. Hun bruker oppdaterte rehabiliteringsøvelser, og andre manuelle teknikker.

Les mer

Vi garanterer

 • Vi har spisskompetanse på fot og ankelsmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får utredning i løpet av kort tid
 • Vi kan rekvivere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med din fastlege og henviser til ortoped ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.