Behandling av fotsmerter

Bestill time

På Ullevål Kiropraktorklinikk har vi spisskompetanse på diagnostisering og behandling av fotplager.

Føttene dine er en av grunnmurene i kroppen din, smerter i foten din kan være begrensende i seg selv, men kan på sikt føre til at problemet forplanter seg høyere opp i kroppen.

I de fleste tilfeller vil smerter i føttene gå over av seg selv, men ved plager som vedvarer eller oppleves begrensende kan det være fordelaktig å undersøke plagen. På denne måten kan vi tidlig sette deg i gang med et effektivt behandlingsopplegg, og på denne måten redusere sjansen for at det utvikler seg til å bli et mer langvarig problem.

Det viktigste er å finne ut hva som forårsaker dine fotsmerter. På Ullevål Kiropraktorklinikk kan vi hjelpe deg med å sette rett diagnose og legge opp et tilpasset behandlingsforløp for dine plager, slik at du raskest mulig kan returnere til aktivitetene du ønsker å drive med.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt foten

 • Har du smerter i føttene?
 • Har du synlig feilstilling av fot eller tær?
 • Har du smerter eller stivhet i føttene etter å ha sovet eller hvilt lenge?
 • Slites skoene dine ujevnt?
 • Har du problemer med å finne sko som er komfortable?
 • Har du blitt diagnostisert med en av tilstandene vi behandler?
 • Får du smerter i føttene av å stå, gå eller løpe?

Tilstander vi utreder og behandler ofte:

 • Plantar fascitt
 • Mortons nevrom
 • Hallux valgus
 • Haglunds hæl
 • Hælsmerter
 • Betennelse i foten
 • Metatarsalgi - Forfotssmerter
 • Ankelforstuelser

Miriam Myhren Bouchleh

Jeg kan virkelig anbefale Espen på det sterkeste. Han har en utrolig god kombinasjon av å lytte, være løsningsorientert, realistisk og skape følelsen av et samarbeid. I tillegg er han utrolig dyktig som behandler, og jeg følte at han hele tiden ville forsikre seg om at jeg forstod hvorfor og… Les mer

Jeg kan virkelig anbefale Espen på det sterkeste. Han har en utrolig god kombinasjon av å lytte, være løsningsorientert, realistisk og skape følelsen av et samarbeid. I tillegg er han utrolig dyktig som behandler, og jeg følte at han hele tiden ville forsikre seg om at jeg forstod hvorfor og hva han gjorde i klinikken. Han fokuserer ikke kun på behandlinger som utføres på klinikken, men også på hvordan jeg selv kunne forebygge og «behandle meg selv» hjemme med diverse verktøy, rehab øvelser og treningsprogrammer. Espen er dyktig på flere områder, og er utrolig flink til å se hele mennesket og forstå byrden smerte, en skade eller en vondte kan påføre. Les mindre

Bestill time til utredning av din fotsmerte

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med å behandle de vanligste årsakene til fotsmerter. Før han kom til oss, har han tidligere jobbet flere år i Wales der han har jobbet tett med olympiske utøvere og profesjonelle rugby- og fotballspillere. Espen bruker trykkbølgebehandling og manuelle behandlingsmetoder i kombinasjon med individuell opptrening for å få deg raskest mulig frisk.

Les mer

Derfor bør du velge oss

 • Vi har spisskompetanse på fotsmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Det er kort ventetid for utredning av dine fotplager
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med og henviser til din fastlege eller spesialist ved behov

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.