Behandling av fotsmerter

Bestill time

På Ullevål Kiropraktorklinikk har vi spisskompetanse på diagnostisering og behandling av fotplager.

Føttene dine fungerer som grunnmuren i kroppen din, og et problem eller feilstilling i en fot kan forårsake at problemet forplanter seg høyere opp i kroppen. Kne, bekken eller rygg kan på sikt bli vonde hvis føttene ikke har det bra. Mye bruk av føttene er i utgangspunktet veldig bra, men dårlige sko eller feilstilling av foten kan forårsake mye plager når føttene brukes mye.

I de fleste tilfeller vil smerter i føttene gå over av seg selv, men noen ganger vil det kunne utvikle seg til et mer langvarig problem hvis det ikke diagnostiseres og behandles riktig. Rett diagnose er derfor viktig for å kunne gi riktig og effektiv behandling.

Hvis du kan svare ja på en eller flere av disse utsagnene, bør du vurdere å få undersøkt foten

 • Har du smerter i føttene?
 • Har du synlig feilstilling av fot eller tær?
 • Har du smerter eller stivhet i føttene etter å ha sovet eller hvilt lenge?
 • Slites skoene dine ujevnt?
 • Har du problemer med å finne sko som er komfortable?
 • Har du blitt diagnostisert med en av tilstandene vi behandler?
 • Får du smerter i føttene av å stå, gå eller løpe?

Tilstander vi utreder og behandler ofte:

 • Plantarfascitt
 • Mortons nevrom
 • Hallux valgus
 • Haglunds hæl
 • Hælsmerter
 • Betennelse i foten
 • Hammertå

Dr. Sølve Sesseng

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til… Les mer

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til faglig kompetanse og tett oppfølgning. Dr. Sølve Sesseng er radiolog med særlig interesse for muskel- og skjelett, og har tidligere hatt det øverste faglige ansvar for muskel- og skjelett-radiologi på Ullevål sykehus. Han arbeider nå som MR-radiolog på Kongsvinger sykehus. Les mindre

Fotundersøkelse pris 830 kr

Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen har lang erfaring med å behandle plantar fascitt og hallux valgus. Han har tidligere jobbet flere år i Wales der han har jobbet tett med olympiske utøvere. Espen bruker trykkbølgebehandling og bløtvevsteknikker.

Les mer

Christine Grevle Iveland

Kiropraktor MNKF

Christine har jobbet mye med fotsmerter som plantar fascitt og mortons nevrom. Hun bruker trykkbølgebehandling og andre manuelle teknikker.

Les mer

Vi garanterer at

 • Vi har spisskompetanse på fotsmerter
 • Alle våre terapeuter er autoriserte fagpersoner
 • Du får time til utredning i løpet av 2 virkedager
 • Vi kan rekvirere MR eller Røntgen ved behov
 • Vi samarbeider med fotterapeut og henviser til din fastlege ved behov.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.