Ledig stilling kiropraktor - Januar 2024

Vi søker en kiropraktor med minst ett års erfaring og en spesiell interesse for utredning av svimmelhet eller bekkenplager til en fulltidsstilling, med oppstart i januar 2024.

Vi er interessert i en kandidat som, i tillegg til å behandle klassiske rygg- og nakkeproblemer, kan bidra til å styrke klinikkens ekspertise innen diagnostisering og oppfølging av pasienter med svimmelhets- eller bekkenplager.

I forbindelse med at tre av våre kiropraktorer skal ut i helt eller delvis foreldrepermisjon ved årsskiftet, må du være forberedt på en travel oppstart. Du må være forberedt på å avlaste disse kollegene med rygg- og nakkepasienter. Det er også en stor fordel om du har noe erfaring med å behandle hodepine og/eller hjernerystelse, ettersom en av kiropraktorene som går ut i permisjon primært jobber med disse plagene.

Samtidig vil du bygge opp din egen ekspertise innen ditt felt. Det er allerede en etterspørsel fra begge disse pasientgruppene, men våre kiropraktorer som i dag utreder svimmelhet og bekkenplager har ikke lengre kapasitet til å følge opp disse pasientene i tillegg til sine respektive spesialfelt. 

For svimmelhetsvurderinger bruker vi pr. i dag  VNG-briller (Vestibular First) og validerte elektroniske spørreskjemaer (eksempelvis Niigata og Rivermead) som en del av vår behandlingsprotokoll for pasienter med svimmelhet. For pasienter med bekkenplager bruker vi de validerte skjemaene Pelvic girdle questionnaire (PGQ), alternativt Oswestry disability index (ODI) eller HOOS, der disse er mer relevant.

Du vil være en nøkkelperson i videre utforming av verktøy og utstyr som skal benyttes for å optimalisere oppfølgingen av disse pasientene.

Litt om klinikken:

Ullevål Kiropraktorklinikk er et anerkjent kompetansesenter innen muskel- og skjelettplager. Vi er strategisk plassert på sykehusområdet til Ullevål Universitetssykehus og har over tid etablert et godt renommé innen behandling av et bredt spekter av plager, inkludert rygg-, nakke-, muskel- og leddsmerter.

Vi har en god dialog med flere av de nærliggende fastlegesentrene. Klinikken har opplevd en god vekst med over 300% økning i aktivitet de siste 5 årene. Den robuste veksten har gitt oss den unike muligheten til å takke nei til å inngå avtaler med forsikringsselskapene.

Klinikken har ikke sekretær. Vi er tilknyttet Helsenett.

I klinikken er det for øyeblikket 6 kiropraktorer som jobber på skift med formiddag- og ettermiddagsøkter. Alle medarbeiderne holder seg oppdatert på sitt fagfelt, ved å fordype seg i litteratur og skrive artikler og/eller lage informasjonsvideoer om sine felt.

Det er veldig god tilgang til nye pasienter til klinikken, noe som resulterer i at  flere av kiropraktorene ofte har flere dagers venteliste.

Dine egenskaper/kvalifikasjoner:

 • Du er interessert i utredning og oppfølging av svimmelhet eller bekkenplager
 • Du er  opptatt av å holde deg faglig oppdatert
 • Du har gode kommunikasjonsegenskaper med fagpersoner og pasienter 
 • Du må kunne håndtere en bratt læringskurve
 • Du må trives med en travel arbeidshverdag
 • Du snakker, leser og skriver norsk helt flytende
 • Du bør være fleksibel på arbeidstider
 • En stor fordel om du tar eller ønsker å ta videreutdanning 

Dette får du:

 • Spennende arbeidsdager i en travel klinikk
 • Fagsterke kolleger hvorav flere har tatt eller tar videreutdanning
 • God tilgang til nye og eksisterende pasienter
 • Gode mulighet til høy omsetning  med bonusordninger
 • Tett oppfølging med opplæring i våre rutiner
 • Være med å utforme protokoll for utredning og oppfølging innfor ditt spesialfelt
 • Være med på spennende kurs og fagkvelder (se bildet under)

Nøkkelpunkter om stillingen

Stillingstittel: Kiropraktor

Interesseområde: Svimmelhet eller Bekkenplager (Kan også følge opp pasienter med plager i rygg & nakke, samt hodepine)

Oppstart: Januar 2024

Stillingsprosent: 100% 

Honorar: 60% basert på omsetning + bonus

Søknadsfrist: 30. september 2023


Søknad med CV og referanser sendes per epost til Therese Marie Aarsæther: [email protected]


Hør hva våre tidligere medarbeidere har å si om klinikken

Jeg anbefaler klinikken på det varmeste

Jeg anbefaler Ullevål Kiropraktorklinikk på det varmeste og hadde uten tvil fortsatt å jobbe der hvis jeg ikke hadde flyttet for langt unna. Arbeidsmiljøet er svært godt, med fantastiske kollegaer som gjør hver dag til en glede. Eierne, Kim og Therese, er ikke bare lette å snakke med, men de gir også uvurderlig råd og veiledning. De hjalp meg med å bygge opp min ekspertise innen halebensmerter og svangerskapsplager, noe jeg kan ta med meg videre i karrieren. Dessuten er klinikken alltid travelt opptatt, så det er enkelt å fylle opp listene med pasienter hver uke.

Sara Nordanger

Therese og Kim er opptatt av at de som jobber der trives

Jeg jobbet på Ullevål Kiropraktorklinikk i 4 år. Fin arbeidsplass med pasienter i forskjellige aldre og med forskjellige problemstillinger. Therese og Kim er opptatt av at de som jobber der trives og har det bra. De er lette og snakke med hvis man trenger veiledning, hjelp eller om man selv ønsker å komme med innspill. Jeg hadde en fin tid ved Ullevål kiropraktorklinikk og kan med glede anbefale klinikken som arbeidsplass.

Diodor Bugge

Travel klinikk med høy pasientflyt

Ullevål Kiropraktorklinikk er en travel klinikk med høy pasientflyt og godt tilrettelagt arbeidsforhold. Det er et godt arbeidsmiljø med gode kolleger og med aktiv stimulering for faglig utvikling. Jeg kan anbefale å jobbe på Ullevål Kiropraktorklinikk på det varmeste.

Maria Torheim Bjelkarøy

Godt og stimulerende arbeidsmiljø

Ullevål Kiropraktorklinikk er en fantastisk arbeidsplass som jeg kan anbefale på det varmeste! Klinikken har et godt og stimulerende arbeidsmiljø med fokus på faglig utvikling. Jeg lærte veldig mye i tiden jeg jobbet der og følte at jeg utviklet meg som kiropraktor med god hjelp og støtte fra klinikkeierne Kim og Therese

Sarah Gilhuus Movafagh

Dette er ikke for deg hvis:

 • Hvis du ikke ønsker å spesialisere deg innen svimmelhet eller bekkenproblematikk
 • Hvis du ikke trives med å jobbe mye
 • Hvis du er avhengig av resepsjonist
 • Hvis du ikke kan jobbe ettermiddag/kveld 2-3 dager i uken
 • Hvis du anser deg selv som ferdig utlært 

Ønsker du å høre mer om stillingen?

Kontakt Therese Marie Aarsæther for en uformell prat på tlf 97637520 eller send søknad  med CV og referanser til[email protected]