Niigata spørreskjema for svimmelhet

Tusen takk for at du har fylt ut skjemaet! Kopi av svarene dine er nå sendt til din epost

Formålet med dette spørreskjemaet er å identifisere problemene du opplever i dagliglivets aktiviteter grunnet svimmelhet. Svar ved å velge det tallet som best beskriver graden av plager den siste uken. Hvis du har unngått noen av aktivitetene fullstendig på grunn av svimmelhet, velger du tallet 6.

1. Raske bevegelser som å reise seg opp eller å snu på hodet

Ingen plager

Unngått helt

2. Se på store dataskjermer i butikk

Ingen plager

Unngått helt

3. Gå i naturlig tempo

Ingen plager

Unngått helt

4. Se på TV eller filmer med intense bevegelser

Ingen plager

Unngått helt

5. Kjøre bil, buss, eller tog

Ingen plager

Unngått helt

6. Sitte oppreist på en stol uten rygg og armstøtte

Ingen plager

Unngått helt

7. Stå uten å støtte deg til faste punkter

Ingen plager

Unngått helt

8. Se på en rullende skjerm på en PC eller smarttelefon

Ingen plager

Unngått helt

9. Utføre husarbeid eller lette øvelser

Ingen plager

Unngått helt

10. Lese små bokstaver i en bok eller avis

Ingen plager

Unngått helt

11. Anstrenge deg i raskt tempo

Ingen plager

Unngått helt

12. Kjøre heis eller rulletrapp

Ingen plager

Unngått helt

Tusen takk for at du har fylt ut dette skjemaet.

Stående/gående: /

Bevegelse: /

Visuell stimuli: /

Besvarte spørsmål: / Ingen funksjonelle problemerMinimale funksjonsproblemerModerate funksjonsproblemerAlvorlige funksjonsproblemerInvalidiserende funksjonsproblemer

Påkrevd felt mangler

Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse

0%

Hva betyr resultatet?

Alvorlighetsgraden av funksjonsproblemer har vi valgt å dele inn i følgende kategorier; ingen funksjonelle problemer (0-9%), minimale funksjonsproblemer (10-29%), moderate funksjonsproblemer (30-49%), alvorlige funksjonsproblemer (50-69%), invalidiserende funksjonsproblemer (70-100%).

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.