Espen Aag Holth

Kiropraktor MNKF

Espen er kiropraktor ved Ullevål Kiropraktorklinikk og behandler smerter i rygg og nakke, i tillegg til smerter i hofte og føtter.  Espen har mye fokus på opptrening og rehabilitering.

Espen har jobbet som kiropraktor siden 2016. Han ble uteksaminert fra Welsh Institute of Chiropractic (University of South Wales) i 2016 med en Mastergrad i Kiropraktikk. Etter å ha jobbet i Storbritannia i to år som kiropraktor flyttet Espen til Norge i 2018, og fikk da lisens som autorisert helsepersonell.

Når Espen jobbet i Storbritannia jobbet han med nasjonale og internasjonale atleter innenfor rugby, fotball og friidrett og fikk en økende interesse for behandling av plager i de nedre ekstremiteter som blant annet plantar fascitt, og mortons nevrom.

I tillegg har Espen jobbet mye med utredelse og behandling av krystallsyke og nakkesvimmelhet.

Espen Holth er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og er autorisert som helsepersonell av Helsedirektoratet

 

Positive omtaler

Mette Kvam

Ble veldig godt mottatt av kiropraktor Espen. Han greide faktisk å gjøre meg bedre allerede ved første besøk.... Les mer

Ble veldig godt mottatt av kiropraktor Espen. Han greide faktisk å gjøre meg bedre allerede ved første besøk. Sammen har vi valgt at jeg går der et par ganger til for å løse mine problemer best mulig. Anbefaler virkelig Ullevål Kiropraktorklinikk. Rask time og kiropraktoren var virkelig dyktig!!!
Les mindre

Maria Haaland

Fantastisk god behandling og god oppfølging. Anbefaler klinikken på det varmeste, med en spesiell anbefaling av... Les mer

Fantastisk god behandling og god oppfølging. Anbefaler klinikken på det varmeste, med en spesiell anbefaling av kiropraktor Espen Holth.

Les mindre

Dr. Sølve Sesseng

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode... Les mer

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til faglig kompetanse og tett oppfølgning.

Dr. Sølve Sesseng er radiolog med særlig interesse for muskel- og skjelett, og har tidligere hatt det øverste faglige ansvar for muskel- og skjelett-radiologi på Ullevål sykehus. Han arbeider nå som MR-radiolog på Kongsvinger sykehus.

Les mindre

Blogginnlegg av Espen Aag Holth

Akillesbetennelse

5/5 (2)

02 okt 2019 in fotsmerter / 2

Akillessenen er den tykkeste og sterkeste senen vi har i kroppen vår. Akillessenen er lokalisert der de to største...

Jumpers knee - Patellar tendinopati

Ingen rangeringer enda.

09 jul 2019 in knær

Jumpers knee er betegnelsen på knesmerter forårsaket av en irritasjon av patellasenen på fremsiden av kneet. I denne...

Beinhinnebetennelse

Ingen rangeringer enda.

09 jun 2019 in fotsmerter

Beinhinne (periosteum) er en hinne som omgir alle knokler i kroppen vår forutenom leddoverflatene. Beinhinnen fungerer...

Hva forårsaker hælsmerter

Ingen rangeringer enda.

03 apr 2019 in fotsmerter / 8

Hælsmerter er en vanlig plage som kan ha flere forskjellige årsaker. Selvom hælsmerter i noen tilfeller er...