Alex Horne

Kiropraktor MNKF

Alex behandler nakke- og ryggsmerter hos pasienter i alle aldersgrupper. Med lang erfaring fra toppidrettslag i London og Oslo, har han fått veldig god erfaring med hofte- og kneplager hos idrettsutøvere. Alex har stort fokus på rehabilitering og utfører også dry-needling behandling.

Alex har jobbet som kiropraktor siden 2013 da han ble uteksaminert fra Bournemouth University, (AECC University College) med en Mastergrad i Kiropraktikk). Alex er også videreutdannet som idrettskiropraktor (International Certificate in Sports Chiropractic, FICS) og har jobbet med toppidrettsutøvere innen friidrett, golf, roing, rugby og løping.

Etter studiene jobbet Alex 5 år i London, ved en travel klinikk i Canary Wharf der han fikk mye erfaring med rygg- og nakkeplager. I London jobbet han tverrfaglig med kirurger, spesialister og annet helsepersonell, og så raskt at dette var verdifullt for pasientene. Denne erfaringen har han tatt med seg videre og han er opptatt av å jobbe tverrfaglig for å gi pasientene sine den best mulige oppfølgingen.

Alex flyttet til Oslo og Norge i starten av 2018 og begynte da å jobbe ved Lysaker Kiropraktorklinikk frem til han begynte hos oss på Ullevål Kiropraktorklinikk i November 2020. Han er også medisinsk ansvarlig for Tunet Innebandyklubb med hovedansvar for eliteserielagene på både dame- og herresiden.

På fritiden liker Alex å være aktiv og er glad i både kitesurfing, snowboard, fjellturer og løping. Han har også spilt rugby i 13 år i England. Til tross for at han ikke ble født med ski på beina mener han også at langrenn er en hyggelig vinteridrett, selv om nedoverbakkene er litt utfordrende.

Alex Horne er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og er autorisert som helsepersonell av Helsedirektoratet.

Positive omtaler

Ole Mossin Olesen

Ole Mossin Olesen

Som toppidrettsutøver er man avhengig av at kroppen til enhver tid fungerer, og det er gjerne de små tingene som... Les mer

Som toppidrettsutøver er man avhengig av at kroppen til enhver tid fungerer, og det er gjerne de små tingene som utgjør de store forskjellene.

Med Alex sin brede kompetanse, og nedslagsfelt, har rehabiliteringstiden gått betraktelig ned. Kombinasjon av sportskiropraktikk, oppfølging rundt øvelser/egentrening, og å gi pasienten en forståelse av problemet bak skaden, er veldig bra!

Les mindre
Åse-Line Baltzersen

Åse-Line Baltzersen

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre... Les mer

Alltid raskt og god service når ryggen låser seg. Deres fokus på forebygging har også gjort at jeg opplever mindre smerter. Ved å følge Therese Aarsæthers råd om kosthold og bevegelse, trenger jeg bare komme innom av og til =)

Les mindre
Christine Heitmann

Christine Heitmann

Alex har behandlet meg for nakkeprolaps og muskel/ skjelettplager etter operasjon. På en trygg og hensynsfull måte... Les mer

Alex har behandlet meg for nakkeprolaps og muskel/ skjelettplager etter operasjon. På en trygg og hensynsfull måte bruker han varierte behandlingsteknikker ettersom hva han vurderer er riktig for meg; kiropraktikk, massasje, akupunktur og kinesioteip, mm. Sakte men sikkert har han hjulpet meg til å bygge opp en ny sterk kropp med lite smerter. Han er veldig hyggelig, ydmyk og nysgjerrig innenfor faget sitt, slik at han stadig holder seg oppdatert. Jeg anbefaler han på det varmeste!

Les mindre
Dr. Sølve Sesseng

Dr. Sølve Sesseng

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode... Les mer

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Ullevål kiropraktor-klinikk siden 2010. Derifra har jeg fått gode henvisninger og mange interessante kasus. Behandlerne er lette å kommunisere med, og vi konferer ofte om diagnoser, behandling og oppfølgning. Jeg kan trygt anbefale klinikken til pasienter som stiller høye krav til faglig kompetanse og tett oppfølgning.

Dr. Sølve Sesseng er radiolog med særlig interesse for muskel- og skjelett, og har tidligere hatt det øverste faglige ansvar for muskel- og skjelett-radiologi på Ullevål sykehus. Han arbeider nå som MR-radiolog på Kongsvinger sykehus.

Les mindre

Blogginnlegg av Alex Horne

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.