Vi søker massør

Vi søker en sprudlende, glad og fagsterk massør som vil jobbe i vårt klinikkfelleskap ved Medicaklinikken på Ullevål Universistetssykehus.

Det er et ledig behandlingsrom på Medicaklinikken der hvor vi, Ullevål Kiropraktorklinikk, har våre lokaler.

Vi, kiropraktorene på Ullevål Kiropraktorklinikk, ønsker oss veldig gjerne en god samarbeidspartner som vi kan henvise pasienter til.

Rommet leies ut til fastpris

Er du interessert, ta kontakt med oss på post@ullevalkiropraktor.no


Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.