Vi søker Kiropraktor MNKF!

Vi søker en dyktig og selvstendig kiropraktor MNKF til en godt opparbeidet 70-80% stilling ved Ullevål Kiropraktorklinikk, sentralt på Ullevål Universitetssykehus.  Stillingen er forventet å øke til 100% i løpet av det neste året. Stillingen kan fint kombineres med en annen deltidsstilling. Ønsket oppstart er November 2018. 

I klinikken er det primært rygg og nakkepasienter, men vi ser også være en del gravide og spedbarn, samt pasienter med fotsmerter. Vi har et godt forhold til nærliggende fastlegekontor.

Du behersker norsk både skriftlig og muntlig meget godt. 

 Send søknad med CV til post@ullevalkiropraktor.no innen 10. september.

Se på kartet hvor klinikken ligger

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.