Nå tilbyr vi ernæringsfysiologi på Ullevål Kiropraktorklinikk

Ingen rangeringer enda.

kiropraktor

ernæringsfysiologi ullevål kiropraktorklinikk helene

Vi er utrolig glade for å kunne dele denne gladnyheten med dere! Vi har nemlig vært så heldige at vi har sikret oss kostholdseksperten Helene, så nå kan vi tilby ernæringsfysiologi på Ullevål Kiropraktorklinikk.

Helene har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi og ble uteksaminert som best i klassen med et rent A-snitt fra Bjørknes Høyskole. Fra ung alder har hun hatt en brennende interesse for koblingen mellom mat og optimal helse, en interesse som kun har vokst etter mange år med egen sykdom.

gresskarsuppe ernæringsfysiologi

Hun brenner for et næringsrikt kosthold bestående av næringsrik, mettende og smakfull mat. I tillegg til å jobbe med fordøyelsesplager, har Helene fordypet seg i ernæring for gravide og spedbarn, samt betennelsesdempende og smertelindrende kosthold.

I tillegg til ernæringsveiledning, driver Helene egen blogg, og holder kurs og fordrag. Vi har selv vært på foredrag med Helene og var svært imponert. Hun har en fantastisk evne til å forklare vanskelige temaer på en enkel måte og gir gode håndfaste tips som du enkelt kan bruke med en gang.

Dersom du ønsker time hos Helene kan du bestille på vår online booking her

Priser til ernæringsveiledning hos Helene:

Førstegangskonsultasjon: 1200 kr
Skreddersydd kostholdsplan: 1150 kr
Annengangskonsultasjon: 890 kr
Videre oppfølgingstimer: 750 kr

Kom-i-gang pakke (inkluderer førstegangskonsultasjon, skreddersydd kostholdsplan og annengangskonsultasjon): 2900 kr (spar 10%)
Oppfølgingspakke (inkluderer 12 oppfølgingstimer): 8000 kr (spar 1000kr)
VIP-oppfølging (inkluderer 24 oppfølgingstimer): 15 000 kr (spar 3000)

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Therese Aarsæther, Kiropraktor MNKF

Therese er kiropraktor ved Ullevål Kiropraktorklinikk og videreutdannet seg i behandling av bekkenløsning, kolikk og spedbarn. Hun utfører også dry-needling behandling. Therese studerer til en mastergrad i ernæring.

0 kommentarer på "Nå tilbyr vi ernæringsfysiologi på Ullevål Kiropraktorklinikk"

Feltet er påkrevd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.