Nå tilbyr vi ernæringsfysiologi på Ullevål Kiropraktorklinikk

Ingen rangeringer enda.

Artiklene på ullevalkiropraktor.no er skrevet av kiropraktorer med lang erfaring med rygg, nakke og andre muskel- og skjelettplager.

Alle artikler blir gjennomgått av en av våre redaktører med medisinsk bakgrunn (kiropraktor). Ved behov konferer vi med vårt medisinske fagpanel.

Vi  er nøye på å bruke kildehenvisning i artiklene, men vårt fokus er å skrive lettfattelige artikler for folk flest.

Vi ønsker at våre artikler skal være så nøyaktig som mulig. Oppdager du feil eller mangler, setter vi stor pris på om du gir beskjed om dette.

LES MER: Kvalitetssikring av vårt medisinske fagpanel

ernæringsfysiologi ullevål kiropraktorklinikk helene

Vi er utrolig glade for å kunne dele denne gladnyheten med dere! Vi har nemlig vært så heldige at vi har sikret oss kostholdseksperten Helene, så nå kan vi tilby ernæringsfysiologi på Ullevål Kiropraktorklinikk.

Helene har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi og ble uteksaminert som best i klassen med et rent A-snitt fra Bjørknes Høyskole. Fra ung alder har hun hatt en brennende interesse for koblingen mellom mat og optimal helse, en interesse som kun har vokst etter mange år med egen sykdom.

gresskarsuppe ernæringsfysiologi

Hun brenner for et næringsrikt kosthold bestående av næringsrik, mettende og smakfull mat. I tillegg til å jobbe med fordøyelsesplager, har Helene fordypet seg i ernæring for gravide og spedbarn, samt betennelsesdempende og smertelindrende kosthold.

I tillegg til ernæringsveiledning, driver Helene egen blogg, og holder kurs og fordrag. Vi har selv vært på foredrag med Helene og var svært imponert. Hun har en fantastisk evne til å forklare vanskelige temaer på en enkel måte og gir gode håndfaste tips som du enkelt kan bruke med en gang.

Dersom du ønsker time hos Helene kan du bestille på vår online booking her

Priser til ernæringsveiledning hos Helene:

Førstegangskonsultasjon: 1200 kr
Skreddersydd kostholdsplan: 1150 kr
Annengangskonsultasjon: 890 kr
Videre oppfølgingstimer: 750 kr

Kom-i-gang pakke (inkluderer førstegangskonsultasjon, skreddersydd kostholdsplan og annengangskonsultasjon): 2900 kr (spar 10%)
Oppfølgingspakke (inkluderer 12 oppfølgingstimer): 8000 kr (spar 1000kr)
VIP-oppfølging (inkluderer 24 oppfølgingstimer): 15 000 kr (spar 3000)

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en ærlig stjernevurdering

Therese er kiropraktor ved Ullevål Kiropraktorklinikk og videreutdannet seg i behandling av bekkenløsning, kolikk og spedbarn. Hun utfører også dry-needling behandling. Therese studerer til en mastergrad i ernæring.