Få ebok med øvelser for skuldersmerter!

Her får du enkle og effektive øvelser som kan hjelpe deg med å bli smertefri fra plager i skulder! Det er helt gratis!
...og gjør som over 56 000 andre nordmenn som har meldt seg på nyhetsbrevet til Ullevål Kiropraktorklinikk

Tilbakemeldinger

Dette sier noen av våre fornøyde brukere av eboken for skuldersmerter

Jeg har fått behandling for «frozen shoulder» i første omgang smertelindrende behandling, og deretter behandling for å få tilbake bevegelighet.
Kiropraktor Christine har gitt meg forslag til hjemmetrening og god forklaring på diagnose.
"

fra Legelisten

Vært på klinikken flere ganger for ulik behandling av skuldre og rygg. Opplever Christine som en engasjert kiropraktor som er opptatt av å komme med konkrete løsninger som er realistisk å gjennomføre, og er dyktig til å finne ut av problemene. Hun er heller ikke redd for å henvise videre til andre eksperter hvis hun mener at det er mer rett for behandlingen.

fra Legelisten

Innhold

Hva får du?

10 Enkle øvelser

Vi har valgt ut 10 varierte øvelser som det er lett å gjennomføre hjemme uten å måtte dra på treningssenter. 

Effektivt og gjennomførbart

Øvelsene er valgt ut basert på hva forskning og vår kliniske erfaring sier er effektivt og samtidig lar seg gjennomføre i en hektisk hverdag.

Oppfølging

Du vil motta eposter fra oss med flere gode tips og informasjon om skulderplager. 

Om Forfatteren

Kiropraktor Christine Grevle Iveland

Christine Grevle Iveland har jobbet som kiropraktor siden 2016 og har fordypet seg grundig i skulderproblemer. Hun har behandlet alt fra vanlige mennesker med vondt i skuldrene, til verdens beste rugbyspillere på New Zealand All Blacks.

Kom igang idag med øvelsene og bli bedre fra skulderplageneDenne siden er beskyttet av
reCAPTCHA og Google

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.