Få ebok med øvelser mot korsryggsmerter!

Her får du enkle og effektive øvelser som kan hjelpe deg med å bli smertefri fra korsryggsmerter! Det er helt gratis!

...og gjør som over 49 000 andre nordmenn som har meldt seg på nyhetsbrevet til Ullevål Kiropraktorklinikk

Tilbakemeldinger

Dette sier noen av våre fornøyde brukere av eboken om korsryggsmerter

Etter hard trening fikk jeg en veldig overanstrengt korsrygg/seteball og vansker med å reise/bevege meg etter stillesittende eller etter å ha leget ned i en lenger tid. Tok kontakt med Christine og behandlingen og den gode servicen var over forventet god.
Christine er faglig sterk, hyggelig og har tydelige forklaringer på diverse ting. Var der 2 ganger i løpet av 2 uker og fikk prøvd på diverse behandlinger. Etter sist gang har jeg ikke hatt noen kjenninger/vont, selv etter hard trening. Anbefaler Christine på det sterkeste

Espen

Christine er en flink og hyggelig kiropraktor jeg kan anbefale til alle.

Cathrine

Innhold

Hva får du?

12 Varierte øvelser
Vi har valgt ut 12 varierte øvelser som det er lett å gjennomføre hjemme uten å måtte dra på treningssenter. 
Effektivt og gjennomførbart
Øvelsene er valgt ut basert på hva forskning og vår kliniske erfaring sier er effektivt og samtidig lar seg gjennomføre i en hektisk hverdag.
Oppfølging
Du vil motta eposter fra oss med flere gode tips og informasjon om ruggplager. 

Om Forfatteren

Kiropraktor Christine Grevle Iveland

Christine Grevle Iveland har jobbet som kiropraktor siden 2015 og har fordypet seg grundig i ryggens egenskaper og problemer. Hun har behandlet flere olympiske toppidrettsutøvere i blant annet rugby, håndball og ishockey, i tillegg til helt vanlige personer med smerter i ryggen.

Kom igang idag med øvelsene og bli bra fra korsryggplageneDenne siden er beskyttet av

reCAPTCHA og Google

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.