Få ebok med øvelser mot fotsmerter!

Her får du enkle og effektive øvelser som kan hjelpe deg med å bli smertefri fra plager i fot og hæl! Det er helt gratis!

...og gjør som over 49 000 andre nordmenn som har meldt seg på nyhetsbrevet til Ullevål Kiropraktorklinikk

Tilbakemeldinger

Dette sier noen av våre fornøyde brukere av eboken om fotsmerter

"Superenkle øvelser som hjalp meg bli kvitt langvarig hælsmerte jeg hadde hatt i over 3 år. Etter 3 måneder med målrettet trening og oppfølging var jeg betydelig bedre, og etter 6 måneder var jeg helt smertefri”

Berit G.

"Fikk anbefalt Ullevål Kiropraktorklinikk av fysioterapeut på Lymfødemklinikken i Oslo. Hadde store smerter under foten. Jeg hadde fått plantar fascitt.
Jeg lærte å plastre foten min og ble anbefalt å la foten gripe rundt et håndle noen minutter hver morgen. Startet med korte turer. Etter ca seks uker er nå foten min helt fin! Lange turer, flere ganger i uken. Og jeg fortsetter å løfte et håndkle men foten!
Takk til Espen for god hjelp og veiledning."

Guro

Innhold

Hva får du?

9 Enkle øvelser
Vi har valgt ut 9 enkle øvelser som det er lett å gjennomføre hjemme uten å måtte dra på treningssenter. 
Effektivt og gjennomførbart
Øvelsene er valgt ut basert på hva forskning og vår kliniske erfaring sier er effektivt og samtidig lar seg gjennomføre i en hektisk hverdag.
Oppfølging
Du vil motta eposter fra oss med flere gode tips og informasjon om fotplager. 
Om Forfatteren

Kiropraktor Espen Aag Holth

Espen Aag Holth har jobbet som kiropraktor siden 2016 og har fordypet seg grundig i fotens egenskaper og problemer. Han har behandlet flere olympiske toppidrettsutøvere i blant annet friidrett og rugby, i tillegg til helt vanlige personer med smerter i foten.

Kom igang idag med øvelsene og bli bra fra fotplageneDenne siden er beskyttet av

reCAPTCHA og Google